L-a dat afară! Klaus Iohannis a semnat chiar acum decretul

Chestorul de poliţie Cristian-Ionuţ Stan a rămas fără un loc de muncă. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind încetarea raporturilor de serviciu ale acestuia. Ce anume a făcut chestorul, la începutul lunii mai?

Printre decretele semnate vineri, 16 iulie, de către preşedintele Klaus Iohannis se numără şi unul care-l priveşte pe chestorul de poliţie Cristian-Ionuţ Stan.

Chestor de poliţie prins băut la volan, în maşina de serviciu, dat afară de Iohannis!
Este vorba despre chestorul de poliţie prins băut la volan de către colegii săi, la începutul lunii mai. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul prin care acesta îşi pierde oficial slujba, în urma comportamentului său.

“Decret privind încetarea raporturilor de serviciu ale domnului chestor de poliție Stan Cristian-Ionuţ din Ministerul Afacerilor Interne”, este ultimul punct de pe lista decretelor semnate vineri de către şeful statului şi prezentate de către Administraţia Prezidenţială.

Citiți și:  Adevărul despre gestul lui Klaus Iohannis în SCANDALUL MOMENTULUI: Lucrurile evoluează spectaculos

Cristian-Ionuţ Stan, ce deţinea funcţia de chestor de poliție în cadrul Inspectoratului General al Poliției Române – Direcţia Cazier Judiciar, Statistică şi Evidenţe Operative, a fost prins băut la volan, conducând chiar maşina de serviciu. Bărbatul s-ar fi aflat în afara programului de serviciu.

Totul s-a întâmplat în seara zilei de 4 mai 2021. Având în vedere că Stan a fost depistat cu 0,16 mg/l alcool pur în aerul respirat, poliţiştii i-au reţinut atunci permisul de conducere.

Ce alte decrete a mai promulgat, vineri, preşedintele Klaus Iohannis?
Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 263/2010 privind sistemul unitar de pensii publice (PL-x 75/01.02.2021);

Citiți și:  Iohannis poate da MAREA LOVITURA! Pentru ce FUNCTIE este in carti președintele României

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea și completarea art. 54 din Legea nr. 304/2004 privind organizarea judiciară (PL-x 6/01.02.2021);

Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul României și Cabinetul de Miniștri al Ucrainei privind cooperarea în domeniul tehnico-militar, semnat la București, la 5 septembrie 2020 (PL-x 143/06.04.2021);

Decret privind promulgarea Legii pentru ratificarea Acordului dintre Guvernul României și Guvernul Statelor Unite ale Americii privind cooperarea în legătură cu proiectele nuclearo-energetice de la Cernavodă și în sectorul energiei nucleare civile din România, semnat la București, la 9 decembrie 2020, și la Upper Marlboro, la 4 decembrie 2020 (PL-x 128/22.03.2021).

Sursa: capital.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasa un comentariu