Decizia momentului de la Guvern: L-a dat afară imediat!

Aeroportul ”Traian Vuia” din Timișoara are un nou director. Acesta a fost numit într-o ședință a Consiliului de Administrație al Aeroportului Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, ședință care a avut loc în cursul zilei de joi.

L-a dat afară imediat! I-a cerut demisia pe loc. Decizia momentului de la Guvern
În ședința de joi a Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara s-a decis ca noul director executiv să fie Daniel Stamatovici, cel care a ocupat funcţia de director comercial în aceeaşi instituţie.

Decizia vine după ce ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, i-a cerut demisia lui Dorel Grădinaru. Ministrul este nemulţumit de felul în care acesta a condus aeroportul din Timişoara.

De partea cealaltă, Dorel Grădinaru spune că nu are motive să demisioneze.

Cine este Daniel Stamatovici
Potrivit CV-ului său, noul director al Aeroportului Internațional ”Traian Vuia” din Timișoara, Daniel Stamatovici a absolvit Academia Română de Aviaţie din Bucureşti în anul 1995 și Facultatea de Relații Publice și Limbi Străine din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj Napoca în anul 2004.

Anterior, acesta a terminat Liceul de Matematică-FIzică nr, 1 din Timișoara în anul 1988.

Din anul 2012 lucrează la Aeroportul Internaţional ”Traian Vuia” din Timişoara, iar cel mai recent post este cel de director comercial, iar din 2022 va prelua funcția de director.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *