L-a dat afara! Decizie DRASTICA luată într-un mega scandal din România

L-a demis de urgență! Primarul unui mare oraș nu a mai răbdat și a cerut Corpului de Control să verifice și informațiile apărute în presă despre unul din managerii unei societăți aflate în subordinea sa.

Primarul Timișoarei, Dominic Fritz, a luat decizia de a-l da afară pe șeful Piețe S.A.

Fritz și-a explicat decizia prin intermediul unei postări pe internet, arătând că măsura este doar un pas spre normalitate.

Edilul arată că nu va tolera folosirea bunurilor publice în scop privat și că e nevoie de profesioniști care să muncească cu integritate și dăruire totală pentru comunitate.

L-a demis de urgență! Primarul Timișoarei a pus piciorul în prag
”Ionuț Nasleu a fost demis de la conducerea Piețe S.A.

Fostul consilier personal al primarului precedent și baron peste piețele din Timișoara a dus, în doar doi ani, o societate profitabilă la pierderi financiare de 4,2 milioane de lei, cu dispariții misterioase din gestiune și resurse publice folosite în beneficiu personal.

Am cerut Corpului de Control să verifice și informațiile apărute recent în presă și să ia măsurile care se impun. De asemenea, orice încălcare a legii va fi imediat sesizată organelor de cercetare penală.

”Managerii care nu pot performa, vor pleca”
Toți managerii din societățile în subordinea consiliului local care nu pot performa, vor pleca. Nu voi tolera indolența sau folosirea bunurilor publice în scop privat. Nici nu voi accepta o atitudine laxă “las’ că ne vin subvențiile de la primărie”.

In locul lor avem nevoie de profesioniști care să muncească cu integritate, cu dexteritate managerială și cu dăruire totală pentru comunitate.

Iar acesta nu-i lucru ușor.

Legislația nu permite ca schimbarea să se facă de pe azi pe mâine, dar este inevitabilă. Iar dacă o facem cu înțelepciune, ca la carte, va fi și durabilă. Știu că unii așteaptă focuri de artificii, dar eu sunt omul regulilor, al seriozității și al transformărilor de substanță, nu de suprafață.

Azi, un alt pas spre normalitate.”, și-a justificat decizia Dominic Fritz, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!