Kremlinul AMENINTA din nou: : Ce se intampla cu tările care îşi pun aerodromurile la dispoziţia Ucrainei

Orice ţară care îşi pune la dispoziţia Ucrainei aerodromurile pentru atacuri asupra Rusiei poate fi considerată că a intrat în conflict, a declarat duminică purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării rus, Igor Konaşenkov, relatează Reuters.

„Folosirea reţelelor de aerodromuri ale acestor ţări pentru a primi avioane militare ucrainene şi utilizarea lor ulterioară împotriva forţelor armate ruse pot fi considerate o implicare a acestor state în conflictul armat”, a subliniat Konaşenkov, citat de agenţia de presă Interfax.

Sursa:stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Citiți și:  BREAKING Rusia, reacție VIOLENTA după ce SUA au decis să trimită 1.000 de militari în România

Un cometariu

  1. COSTIN Paraschiv

    Dacă pune la dispozițiea Ucrainei și ajută o face și Ucraina nu va ataca nimic de pe teritoriul rusiei . Nu atacă rusia .Ei le vor folosi pentru a se apăra de INVADATORII care ia atacat fără motive . EI SUNT INVADAȚI ȘI SE APĂRĂ PE TERITORIU EI .Rusia să stea acasă la ei .Ucraina va cumpăra avioane și nu este treaba rusiei de unde le cumpără .ACESTE AMENINȚĂRI ARATĂ CĂ RUSIA FACE OMOARĂ OAMENI LA EI ACASĂ .ALO CATO NU MAI STAȚI CĂ NEBUNUL PUTIN NU VREA SĂ MAI JUDECE .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.