fbpx
GENERAL

Kremlinul, reactie după protestul jurnalistei care a aparut în direct cu un afiș împotriva războiului : ‘Este huliganism!’

Marina Ovsyannikova 1024x576 1

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a numit drept „huliganism” acțiunile angajatei Channel One, Marina Ovsyannikova, care a apărut în studio în timpul unei transmisiuni în direct cu un afiș împotriva războiului dus de Putin în Ucraina.

“În ceea ce privește această fată, acesta este huliganism. Canalul TV și cine ar trebui să se ocupe de asta. Aceasta nu este o chestiune de pe agenda noastră”, a spus Peskov la solicitarea jurnaliștilor de a comenta acțiunile angajatului Channel One, Ovsyannikova, relatează Interfax.

La o întrebare clarificatoare dacă Ovsyannikova este în prezent anchetată, Peskov a răspuns: “Există anumite departamente, organisme care se ocupă de asta. În plus, transmisia în direct a oricărui canal TV este o dimensiune specială și o responsabilitate deosebită, mai ales pentru cei care lucrează acolo. Aici cuvântul pentru toată lumea este cu greu potrivit.”

Descriind activitățile Channel One, Peskov a spus că este „un brand, precum canalele noastre TV de top”. „Acesta este un brand de informații de înaltă calitate, la timp, foarte prompt și obiectiv”, a conchis Peskov.

Sursa: stiripesurse.ro

follow us on google news

Intră pe canalul de Telegram!

78 782089 telegram logo navigator universal a3 80gsm white printer

Articole conexe

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Aceste informații pot fi utile și altor persoane.