Kremlinul, reactie după protestul jurnalistei care a aparut în direct cu un afiș împotriva războiului : ‘Este huliganism!’

Secretarul de presă al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov, a numit drept „huliganism” acțiunile angajatei Channel One, Marina Ovsyannikova, care a apărut în studio în timpul unei transmisiuni în direct cu un afiș împotriva războiului dus de Putin în Ucraina.

„În ceea ce privește această fată, acesta este huliganism. Canalul TV și cine ar trebui să se ocupe de asta. Aceasta nu este o chestiune de pe agenda noastră”, a spus Peskov la solicitarea jurnaliștilor de a comenta acțiunile angajatului Channel One, Ovsyannikova, relatează Interfax.

La o întrebare clarificatoare dacă Ovsyannikova este în prezent anchetată, Peskov a răspuns: „Există anumite departamente, organisme care se ocupă de asta. În plus, transmisia în direct a oricărui canal TV este o dimensiune specială și o responsabilitate deosebită, mai ales pentru cei care lucrează acolo. Aici cuvântul pentru toată lumea este cu greu potrivit.”

Citiți și:  ALERTA Kremlinul amenință cu ruperea relațiilor dintre SUA și Rusia

Descriind activitățile Channel One, Peskov a spus că este „un brand, precum canalele noastre TV de top”. „Acesta este un brand de informații de înaltă calitate, la timp, foarte prompt și obiectiv”, a conchis Peskov.

Sursa: stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.