Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIENOUTATI

Kovesi va ajunge la Beciul Domnesc! Profeția unuia din cei mai aprigi susținători ai fostei șefe a DNA

kar

Kovesi va ajunge la Beciul Domnesc, așa cum mai este denumit Arestul Central, locul în care au stat și dușmancele ei, Elena Udrea și Alina Bica. Această predicție nu vine din partea unui adversar al fostei șefe a DNA, ci tocmai dinspre un ziarist care a susținut-o până în pânzele albe.

Dialogul a fost purtat la Digi 24 în timpul audierii lui Kovesi de către procurorii de la secția de cercetare a infracțiunilor din justiție.

„S-ar putea să n-o mai vedem pe doamna Kovesi, să nu mai iasă de acolo, de la Secția specială pentru investigarea magistraților. Obiectivul este ca fosta șefă a DNA să fie arestată, dar deocamdată Secția nu-și asumă asta, o iau progresiv”, a declarat Cristian Tudor Popescu la Digi 24. „Cristian Tudor Popescu: Idealul, funcția-obiectiv este, minunat ar fi, pentru Secție, pentru Gestapo și pentru PSD-ALDE, ca Doamna să fie arestată, ăsta ar fi idealul. Deocamdată, încă nu și-au asumat, ați văzut că au luat-o progresiv. Încă nu-și asumă arestarea Secția. Ce s-a întâmplat acolo? Dumneavoastră de ce credeți că au ținut-o șapte ore acolo, ce credeți că s-a întâmplat?

Cosmin Prelipceanu: Ca să numere jurnaliștii orele.

CTP: Exact. Foarte bine. În cazul de față, mesajul era chiar numărul de ore. Important era ca lumea să știe că a fost ținută șapte ore. A fost ținută 7 ore? Păi asta înseamnă că e o problemă, domnule! Înțelegeți? Timpul este o idee manipulatorie veche, de pe vremea Securității, din anii 50. Securitatea spunea: dacă ați ajuns la noi, sigur ați făcut ceva! La noi n-ajunge nimeni degeaba! Acest sentiment vrea să-l transmită Secția în clipa de față: Domnule, au ținut-o 7 ore! Îți dai seama, câte păcate are! Acesta este mesajul”, a mai spus Cristian Tudor Popescu.

Ceea ce a uitat să pomenească CTP este faptul că audierile DNA din timpul mandatului lui Kovesi durau 6-7 ore, că presa era anunțată “pe surse” atunci când era audiat un inculpat, iar soluțiile erau comunicate de Kovesi presei înaintea avocaților.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.