Kovesi ŞI CEL MAI MARE ABUZ din mandatul la DNA. Cine sunt „MÂNJIŢII DE PE LISTA NEAGRĂ”. Breaking news în Justiţie


Jurnalistul Mihai Gâdea a prezentat marți, la talk-show-ul „Sinteza zilei”, o listă cu presupuși magistrați care ar fi fost șantajați de către Direcția Națională Anticorupție în perioada în care instituția a fost condusă de Laura Codruța Kovesi.

„Sunt sute de dosare cu judecători și procurori – pentru că nu sunt doar judecători cei care au fost vizați de aceste dosare penale. Îi prezentăm în această seară pe primii 25 din această listă foarte lungă, pentru că este un raport care are 143 de pagini.

Am descoperit că un procuror de încredere, care a fost în foarte multe dosare importante la DNA, Jean Uncheșelu, a fost vizat alături de soția sa într-un dosar. Este cel căruia Kovesi îi spune să decapeze ca să ajungă la Ponta”, a spus Berta Popescu, jurnalista de la Antena 3 care a descoperit documentul.

Citiți și:  Gadea, copleșit de emoții la Sinteza Zilei. Scrisoarea CUTREMURATOARE a unui copil de 12 ani care cere ajutor pentru mama sa

Iulian Dragomir, vicepreședintele ÎCCJ, este unul dintre numele de efect care se regăsește într-un alt dosar făcut la DNA în 2016. Dosarul a fost ținut timp de un an și jumătate la DNA, fără a fi demarată urmărirea penală.

LASA UN COMENTARIU