Kovesi, PE FARAS! Adevărul a fost spus! Atac DUR la adresa fostei șefe DNA: „A lovit la greu”


Laura Codruța Kovesi pare să aibă șanse minime de a mai ajunge procuror șef european după ultimele scandaluri! Mai mult, bilanțul DNA demonstrează că fosta șefă a fost marginalizată la nivel înalt. Vineri seara, cunoscuta Ingrid Mocanu a avut o reacție trepidantă la adresa lui Kovesi.

Ingrid Mocanu dă de pământ cu Laura Codruţa Kovesi, la câteva ore după ce a apărut bilanţul DNA şi s-a văzut că mai marii ţării din Justiţie, alături de preşedintele Iohannis au preferat să se delimiteze de DNA: Prezentăm mai jos mesajul integral transmis de Ingrid Mocanu pe Facebook. „Bilanţul DNA s-a ţinut la măsuţă. Nu au venit nici Iohannis, nici ambasadorii. Nici măcar Tarcea nu ne-a mai explicat superioritatea acuzării asupra apărării.

Citiți și:  Tudorel Toader, dezvăluiri șocante despre CELEBRA scrisoare anti-Kovesi, catre Financial Times . 'Am aflat după ce a apărut. A costat 40.000 de euro'

A fost potrivit pentru ce s-a anunţat: cam 40% achitări şi puţine Rechizitorii. E spre bine: când ajung la 90% achitările DNA înseamnă că judecătorii au început să judece pe probe. Când Rechizitoriile vor fi doar cele pentru fapte reale, DNA va putea să spună că este pe drumul cel bun.

Nistor şi Iacob au fost suficient de ”smeriţi” pentru dezastrul pe care tocmai îl anunţau: vieţi distruse fără număr… şi asta e aproape nimic faţă de ceea ce trebuia să fie.
PS – Nistor a lovit la greu în Kovesi. E bine, domnule procuror… dar se poate şi mai bine: exemple clare, concrete”, a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Citiți și:  Avocata Ingrid Mocanu arunca BOMBA momentului despre noua lege a pensiilor! S-a aflat adevărul

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

3 comentarii

  1. HOTII DISPERATI ISI APARA INTERESELE

  2. HOTII DISPERATI ISI APARA INTERESELE

  3. HOTII DISPERATI ISI APARA INTERESELE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.