Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
JUSTITIEPOLITICA

Kovesi, în cursa pentru Cotroceni. Culisele intrării sale în politică

klop

Mihai Gâdea și Mircea Badea au prezentat, duminică, la “Sinteza zilei” culisele intrării în politică a Laurei Codruța Kovesi.

Laboratoarele secrete ale statului paralel s-au pus deja în mișcare în acest sens, iar interviul de sâmbătă al lui Kovesi este doar o rotiță dintr-un angrenaj uriaș.

“Dincolo de modul în care se încearcă a se prezenta dintr-o dată doamna Kovesi, cred că e de interes public să analizăm fiecare element din ceea ce s-a întâmplat în acest weekend, nu doar cu privire la acest interviu.

Pentru că au început cumva să iasă la iveală o serie întreagă de lucruri, cum ar fi de exemplu ce se pregătește în laboratoare pentru perioada care urmează, pentru că acesta este anul decisiv. Acest interviu este unul dintre lucrurile ce sunt pregătite foarte bine în laboratoare și care se doresc a fi prezentate opiniile publice într-o vitrină nouă pe care lumea să o ‘halească’ din nou”, a spus Mihai Gâdea.

Potrivit lui Mihai Gâdea, primul scenariu care se vehiculează în acest moment este cel al unei candidaturi a Laurei Codruța Kovesi la prezidențiale. Acest fapt ar presupune înlăturarea lui Klaus Iohannis.

Aripa care ar susține acest lucru ar fi Coldea – Cioloș – USR.

“Clar că se pregătește ceva mai mult pentru aceată doamnă. Dar, chestiunea e următoarea: dacă ia până la urmă funcția europeană nu cred că, după toate eforturile făcute să ajungă în poziția aia, nu cred că își permite să lase totul baltă și să plece în politica internă.

Vrea să-și folosească bătălia care a dat-o pentru funcția asta și faptul că a ajuns atât de aproape de ea ca un atuu în chestia internă”, a spus europarlamentarul Ioan Mircea Pașcu.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.