Kovesi este K.O.! DOVADA SUPREMĂ care o răpune definitiv pe fosta şefă a DNA. VIDEO ÎN ARTICOL. Breaking news

La puţin timp după ce fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, a anunțat miercuri seara, la Europa FM, că a fost pusă sub acuzare de Secția de Investigare a Magistraților, s-a aflat şi în ce dosar apare numele ei. La România TV au apărut mai multe detalii-bombă chiar în această seară.

„E un început de dreptate. E vorba despre denunțul lui Ghiță, pe care eu l-am susținut. Este vorba despre aducerea în țară a lui Popa Nicolae. Asta pe acuzația de abuz în serviciu. Am fost audiată. Declarația mincinoasă este declarația pe care a dat-o și a spus că nu a cunoscut pe Ghiță Sebastian niciodată. Domnul Ghiță a dat poza. Să respecte procedura, doamna Kovesi, să se prezinte la audieri, așa cum ne-am prezentat și noi.”, a anunța Andreea Cosma la România TV.

n acest context, amintim că la 15 martie 2018, Evenimentul zilei publica primul episod al interviului luat de Ion Cristoiu lui Sebastian Ghiță în Serbia. Interviul s-a terminat cu momentul în care fostul deputat i-a arătat o fotografie din telefonul său lui Ion Cristoiu. Ghiţă a vorbit la acea vreme despre persoanele care apăreau în imagine alături de Laura Codruța Kovesi, la acea vreme încă şefă DNA. Fotografia a fost făcută acasă la Ghiță, în Ploiești.

„Ion Cristoiu: Fotografiile ni le arătaţi?

Sebastian Ghiţă: Dumneavoastră da, dar nu cred că e momentul ca eu să fac ceva peste preşedintele ţării, peste deciziile instituţiilor din ţara mea şi să încerc să provoc eu, într-un fel sau într-altul, căderea sau menţinerea acestei doamne Kovesi.

– O să mi-o arătați chiar în cursul interviului, o să mi-o arătați și o să mă conving.

– V-o arăt acum, ca să nu mai avem dubii cu privire la vizita la mine acasă a doamnei Kovesi.

– Pot să o arăt la cameră?

– Nu. Vă rog!

– Deci, eu am fotografia. Dumneavoastră o țineți în telefon? Credeam că o țineți undeva pe un stick secret. Eu am fotografia și trebuie să pun întrebări, sunt jurnalist.”

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *