Kovesi, documente în premieră. Gâdea: Ordinul execuției. BOMBA URIASA DE PRESA

Mihai Gâdea a prezentat un nou document semnat de Laura Codruța Kovesi,

„Este un document în contextul dezbaterii a ceea ce s-a întâmplat în această perioadă. Poate fi numit ordinul execuţiei sau al stupefacţiei naţionale. Două noi ordine semnate când Kovesi era procuror-șef al DNA. Este o bombă uriaşă de presă”, a spus Mihai Gâdea, la Sinteza Zilei.

În cadrul emisiunii, au fost prezentat două documente. Iată despre ce este vorba în primul document:

Laura Codruța Kovesi spune că se aprobă structura DNA prevăzută în anexa din prezentul ordin. Din această anexă făcea parte şi Secţia de Magistraţi. Se pare că nu a existat nicio notă de fundamentare, studiu de fezabilitate pentru înfiinţarea Secţiei. CSM nu a ştiu de această secţie. Ministrul Justiţiei trebuia să ştie. Secţia a mers mai departe, potrivit informaţiilor furnizate de jurnalista Ana Maria Bujor.

Citiți și:  Gadea, copleșit de emoții la Sinteza Zilei. Scrisoarea CUTREMURATOARE a unui copil de 12 ani care cere ajutor pentru mama sa

Al doilea document:

Este vorba de un alt ordin dat în 2015. S-a făcut un Serviciu de combatere a infracțiunilor de corupţie împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene, după cum reiese din documentul prezentat de jurnalista Ana Maria Bujor.

LASA UN COMENTARIU