KOVESI darama din temelii ANTENA3: o noua aparitie publica de impact dupa atacul esuat al lui Tudorel. Este vizat VOICULESCU

Centrul pentru Investigatii Media (CIM) anunta organizarea unei conferinte publice privind recuperarea prejudiciilor din cadrul dosarelor DNA care s-au soldat cu condamnari definitive. La acest eveniment va participa si Laura Codruta Kovesi, alaturi de reprezentanti ai unor importante ambasade.

Conferinta va avea loc marti, de la ora 10.00, la sediul Romanian American Foundation.

„Anul trecut am obtinut un grant de la Ambasada Olandei, de la Konrad Adenauer Stiftung si de la Fondul pentru Democratie. Astfel am reusit sa documentam punctual cateva cauze in care ne-a interesat in detaliu ce s-a intamplat cu prejudiciul, cat s-a recuperat din el si, mai ales, de ce.

In plus, am incercat sa intelegem si cu ce probleme se confrunta cei care ar trebui sa faca totul pentru a aduce inapoi statului banii despre care un judecator a spus, definitiv, ca au fost furati.

Am adunat totul si maine dimineata, impreuna cu invitati din partea institutiilor cu atributii directe in procesul de recuperare, ne intalnim sa discutam despre ce e bine si, mai ales, despre ce e rau in complicatul proces de recuperare a bunurilor. Din ce stim astazi (sa ne iertati daca gresim), o astfel de discutie, la care sa participe toate entitatile cu atributii in domeniul recuperarii prejudiciului, nu s-a mai facut.

VEZI SI: Tăriceanu despre Kovesi: Nu a luat o șpagă în viața ei, ce să știe ea despre corupție?

Ii vom avea alaturi de noi pe:

– colegii de la Funky Citizens
– reprezentantii finantatorilor proiectului – Excelenta-Sa dna Ambasador al Olandei, Stella Ronner-Grubacic, si domnul Hartmut Rank, director al Programului „Statul de Drept – Europa de Sud-Est” (KAS Rule of Law Programme South East Europe) al Konrad Adenauer Stiftung
– procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi
– dna Adriana Sandru, consilier al procurorului general al Romaniei
– Cornel Calinescu, reprezentant al Agentiei Nationale pentru Administrarea Bunurilor Indisponibilizate (din cadrul Ministerului Justitiei)
– reprezentanti ai Fiscului
– reprezentanti ai magistratilor (judecatori si procurori)
– reprezentanti ai altor ambasade straine la Bucuresti (SUA, UK)
– organizatii nonguvernamentale.

Va invitam, asadar, in limita locurilor disponibile, la Romanian American Foundation (str. Gina Patrichi, fosta „Orlando”, la nr. 6), maine, incepand cu ora 10.00, pentru o discutie despre o tema care speram ca vi se pare si dumneavoastra cel putin la fel de importanta ca si noua”, anunta CIM pe pagina sa de Facebook.

Antena 3 a comentat extrem de furioasa aceste informatii, sustinand ca ambasadoarea Olandei a stat la masa cu penali din Romania iar acum participa la conferinte anticoruptie.

VEZI SI: Elena Udrea liberă și negravidă la terasă în Costa Rica impreuna cu Alina Bica. Acolo sunt banii dumneavoastră!

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.