Kovesi ARE VESTITUL PLAN B în bagaj. Unde ar putea da LOVITURA


Laura Codruța Kovesi ar putea fi propusă pentru funcția de Procuror General al Ucrainei. Favoritul pentru câștigarea alegerilor prezidențiale din țara vecină, Vladimir Zelensky, ar putea să o propună pe fosta șefă DNA pentru ocuparea acestei funcții, potrivit presei ucrainene.

Cu toate acestea, echipa lui Zelensky neagă faptul că ar fi fost luate anumite decizii pentru ocuparea unor funcții cheie din Ucraina, conform Unimedia.info, preluat de realitatea.net.

Reprezentanții prezidențiabilului ucrainean au mai adăugat că aceste decizii vor fi luate ținând cont de opinia publică, ci nu într-o manieră „de culoar”.

Liga.net, folosindu-se de surse apropiate lui Zelensky, susține că fostul procuror-șef al DNA din România, Laura Codruța Kovesi, ar figura pe lista posibililor candidați pe care echipa lui Vladimir Zelensky, în cazul victoriei la alegerile prezidențiale, i-ar propune la funcția de Procuror General al Ucrainei.

Citiți și:  Kovesi a dat lovitura! Parchetul European s-a apucat de curatenie IN FORTA

De asemenea, pe această listă s-ar afla și fostul procuror SUA, Martha Boersch. Printre celelalte acțiuni pe care ar dori să le facă Zelensky, dacă ar deveni Președintele Ucrainei, este să propună mai multe candidaturi pentru șefia Ministerului Afacerilor Externe și a Serviciului de Securitate al Ucrainei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.