Klaus Iohannis, UMILIT la Bruxelles! Critici dure pentru președinte

Umilință totală încasată de președintele Klaus Iohannis. Șeful statului a încasat critici dure chiar de la Bruxelles. În aceste zile se fac jocurile în cadrul Comisiei Europene, iar Iohannis este acuzat că nu face absolut nimic.

Klaus Iohannis este făcut praf la Bruxelles. Sunt zile fierbinți în capitala Europei, acolo unde se decide viitorul Uniunii Europene. Premierul bulgar Boiko Borisov a discutat cu Frans Timmermans despre condițiile în care i-ar putea susține candidatura pentru președinția Comisiei Europene.

Borisov îi cere lui Timmermans o listă de „lucruri importante”, inclusiv un centru internațional pentru gaze în Bulgaria, aderarea acesteia la spațiul Schengen și eliminarea unui program care monitorizează eforturile Bulgariei privind lupta împotriva corupției.

Citiți și:  Iohannis poate da MAREA LOVITURA! Pentru ce FUNCTIE este in carti președintele României

În tot acest timp, Iohannis este acuzat că nu se implică deloc. Fostul journalist, Carmen Avram, europarlamentar PSD, îl face praf pe șeful statului. ”La Bruxelles e bătălie mare! Se negociază intens posturile la vârful instituțiilor UE. Premierul bulgar face jocurile cu indrăzneală şi patriotism: te susțin dacă bagi Bulgaria in Schengen şi ne ridici MCV, le spune pretendenților. Ce face Preşedintele României? Un confortabil nimic”, a spus Carmen Avram pe o rețea de socializare.

Avram nu s-a oprit aici.”Politica la Bruxelles se face prin negocieri. Au început bășcăliile. Se încearcă să se obțină cele mai lungi negocieri din istoria Uniunii Europene. Nu se aude absolut nimic despre Iohannis în aceste negocieri. Nu a existat nicio știre despre vreo candidatură la președenția Consiliului European. Am descoperit că e un fake news, poate fabricat la București”, a spus Avram la Antena 3.

Citiți și:  Conflictul din Ucraina. Situatie STRANIE: Joe Biden discută cu liderii europeni, dar NU și cu Klaus Iohannis

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.