Klaus Iohannis, umilit de Crăciun! Președintele României, aspru criticat

Klaus Iohannis, umilit de Crăciun! Președintele României a fost aspru criticat de un mare actor român în cadrul unei emisiuni TV. „Omul ăsta, în care ne-am pus toate speranțele, toată încrederea, m-a păcălit”, a spus marele Florin Zamfirescu.

Florin Zamfirescu, actor celebru și îndrăgit de oameni, a avut o apariție la TV neașteptată. Telespectatorii de acasă se așteptau să-l vadă pe actorul lor preferat într-o scenă emoționantă pentru Crăciun, dar realitatea a fost complet șocantă.

Florin Zamfirescu i-a făcut un cadou inedit lui Klaus Iohannis în 2021. Darul l-a criticat aspru pe președintele țării noastre chiar de Crăciun, acesta i-a „dăruit” numai cuvinte acide.

„Omul ăsta, în care ne-am pus toate speranțele, toată încrederea, m-a păcălit. A ajuns acum un președinte care trădează și batjocorește țara pe care o conduce”, sunt câteva dintre cuvintele acide ale lui Florin Zamfirescu aruncate către Klaus Iohannis.

Citiți și:  Amenințare directă pentru Klaus Iohannis. Anunt SOC

„Între el și Ponta, eu am zis așa: noi avem stimă pentru nemți”
Florin Zamfirescu a explicat cum a ajuns să-l voteze pe Klaus Iohannis în 2014, când a devenit președintele României. Acesta a explicat că respectul său pentru populația germane l-a determinat să-l voteze pe Klaus Iohannis în locul oponentului său politic, Victor Ponta.

„Pe mine m-a păcăli Iohannis. Între el și Ponta, eu am zis așa: este neamț, Uniunea Europeană e condusă de Germania, va înțelege și madam Merkel că noi avem stimă pentru nemți, așa am crezut. O să vadă lumea că noi nu suntem șovini, m-am mai gândit. (…)”, a explicat Florin Zamfirescu.

Citiți și:  Adevărul despre gestul lui Klaus Iohannis în SCANDALUL MOMENTULUI: Lucrurile evoluează spectaculos

„Un președinte care trădează și batjocorește țara pe care o conduce”
În 2021, Florin Zamfirescu se declară dezamăgit de evoluția lui Klaus Iohannis pe scena politică din România, acuzându-l că este „un președinte care trădează și batjocorește țara pe care o conduce.”

„Și omul ăsta, în care ne-am pus toate speranțele, toată încrederea, mai ales că avem și un alt exemplu al unui neamț care ne-a condus, al lui Carol I, a ajuns acum un președinte care trădează și batjocorește țara pe care o conduce”, a declarat Florin Zamfirescu la Realitatea Plus vineri.

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.