Klaus Iohannis: Ultima lovitură de TUN MEDIATIC pe care o dă inaintea alegerilor

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat mesajul lui Klaus Iohannis transmis înainte de alegerile locale care vor avea loc duminică.

Bogdan Chirieac a explicat ce a vrut să spună preşedintele Klaus Iohannis atunci când a declarat că speră „pentru un vot către o nouă direcţie, o direcţie pozitivă”.

„Exact ceea ce înţelegeţi şi dumneavoastră: un vot pentru partidul domniei sale, pentru PNL. De altfel, a fost – cred că săptămâna aceasta nu mai are conferinţă de presă – un ultim tun mediatic pe care l-a dat, ultima lovitură de tun mediatic pe care preşedintele o dă pentru PNL înaintea scrutinului de duminică. Beneficiind de popularitatea sa, de încrederea pe care o are – că e totuşi la cote ridicate – domnul preşedinte a ieşit într-o conferinţă de presă tipică unei campanii electorale pentru partidul domniei sale aflat acum la guvernare. Nu au existat alte mesaje, decât acela cu Secţia specială, din mare nefericire, pentru că ştiţi foarte bine că şi CSM şi Înalta Curte au recomandat menţinerea Secţiei speciale. Faptul că cineva a trecut-o în MCV şi se doreşte anularea ei nu este un fapt pozitiv deloc”, a spus analistul politic, în emisiunea „Decisiv”, de la Antena 3.

Întrebat dacă acesta din urmă este următorul proiect în cazul în care PNL câştigă alegerile locale şi parlamentare, analistul a mai spus: „Este o promisiune a președintelui Iohannis”.

Dcnews.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.