Klaus Iohannis A SEMNAT decretul! DECIZIE de ultimă oră

Klaus Iohannis a semnat decretele! Vor intra imediat în Monitorul Oficial
Administrația Prezidențială informează că președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat luni, 29 martie 2021, următoarele decrete:

Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 59/2020 pentru stabilirea unor măsuri suplimentare în domeniul protecției sociale în contextul situației epidemiologice determinate de răspândirea coronavirusului SARS-CoV-2 (PL-x 325/03.06.2020);

Decret pentru promulgarea Legii privind aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 121/2020 pentru completarea art. 2 din Ordonanța Guvernului nr. 13/2017 privind aprobarea participării României la Programul pentru școli al Uniunii Europene și pentru adoptarea unor măsuri privind redistribuirea stocurilor de produse înregistrate ca urmare a suspendării cursurilor în unitățile de învățământ preuniversitar (PL-x 509/08.09.2020);

Citiți și:  Iohannis a convocat miniștrii, individual, la Cotroceni (Antena 3)

Decret privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Ordonanței Guvernului nr. 11/2003 privind gospodărirea în siguranță a deșeurilor radioactive şi a combustibilului nuclear uzat (PL-x 7/01.02.2021).

Ce alte decrete a semnat președintele
Administrația Prezidențială a mai precizat că, vineri, șeful statului a semnat alte decrete. Unul dintre ele se referea la promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 55/2016 privind reorganizarea Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România – S.A. și înființarea Companiei Naționale de Investiții Rutiere S.A., precum și modificarea și completarea unor acte normative iar celălalt decret prevedea promulgarea Legii pentru modificarea și completarea Legii nr. 302/2004 privind cooperarea judiciară internațională în materie penală.

Citiți și:  ALERTA Iohannis, întâlnire cu Nicolae Ciucă pe tema situației din Ucraina

Sursa: capital.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!