Klaus Iohannis a recunoscut! Anunțul serii privind casele sale

Președintele Klaus Iohannis a vorbit miercuri seara, în cadrul unei conferințe de presă, despre casele sale, subiect de campanie controversat încă din primul mandat.

În urma atacului Vioricăi Dăncilă, actualul președinte a fost nevoit să se apere și să ofere mai multe detalii despre casa pierdută recent.

Iohannis a spus miercuri că nu are probleme penale și că subiectul caselor invocat de Viorica Dăncilă este o problemă „creată de PSD”. Despre casa pierdută în instanța el a zis că a fost o problemă „civilă”.

„Nu este nicio vulnerabilitate. Însă dna Dancila este prost informată. Nu am nicio problema, nici în civil, nici în penal. Nu sunt 6 case, sunt 5 pentru că între timp una a fost eliminată. Această problema a apărut în anul 2000 când am intrat în politică, a fost creată de PSD să fie folosită de PSD în campania electorală. Va dați seama câtă inventivitate din partea PSD dacă în fiecare campanie vine cu aceeași tema. Nu-mi reproșez nimic, sunt un om cinstit, le-am cumpărat legal și cinstit și chestiunile din justiție sunt chestiuni de procese civile. Zicea dna Dancila că aș fi și eu un fel de penal. Nu am avut niciodată dosar în sensul să fiu cercetat penal. Nu am absolut nimic de ascuns, lucrurile sunt clare și nu cred că trebuie să le luăm în detaliu”, a zis Iohannis.

Citiți și:  Asta este o pesedistă rămasă repetentă la 45 de ani, în clasa a XI-a! PSD a promovat-o consilier județean, în locul unui prodecan!

În 2017, Klaus Iohannis a pierdut definitiv în instanță casă din centrul Sibiului, care îi aducea cele mai mari venituri. Cu banii câștigați din închirierea respectivului imobil, Iohannis și-a cumpărat în decursul timpului alte case.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Urmareste canalul nostru de Telegram! Click aici.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile