Klaus Iohannis a încălcat din nou Legea, umblând FĂRĂ MASCĂ în spațiu deschis și contribuind la zădărnicirea combaterii Covidului în public. NOI DE CE AM MAI PURTA MASCĂ dacă Președintele României nu o face? JOS MASCA!

„Că voi egalitate, dar nu pentru căței.”

Klaus Iohannis a încălcat azi din nou legea subalternilor săi prin care se instituie obligativitatea purtării măștii în localitățile în care incidența cumulată la 14 zile este mai mare de 6/1.000 de locuitori „în toate spațiile publice deschise” și ce să mai vorbim de cele închise.

Potrivit imaginilor publice, președintele României, Klaus Iohannis, alături de soția sa, Carmen, au participat duminică la slujba de la Biserica Evanghelică din Sibiu, proaspăt renovată printr-un proiect european, de unde au ieșit și s-au plimbat FĂRĂ MASCĂ. Sibiul a intrat deja sub incidența respectivă.

Subliniem că în școli, roboministrul Educației obligă micuții să poarte măști, care nu numai că nu sunt necesare dar sunt și periculoase pentru sănătatea lor. Aspectul nu pare să preocupe și Administrația „României educate”.

Citiți și:  George Simion, MUTARE de ultima ora pentru demiterea lui Klaus Iohannis. A fost folosita Poșta Militara

Klaus Iohannis este fotografiat azi la Sibiu, fără mască, înconjurat de gazde și SPP-iști îmbotnițați, în piața publică.

Fotografiile din Tribuna, cu Iohannis radios de mână cu Răvășitoarea lui, după cum îi spune Ion Cristoiu, ne-au fost semnalate de un cititor ActiveNews care a transmis revoltat și următorul mesaj: „NOI DE CE AM MAI PURTA MASCĂ dacă Președintele României nu o face? JOS MASCA!”

Klaus Iohannis deja încălcase Legea subordonaților săi la Congresul PNL, unde, într-o baie de 5000 de politruci, s-a afișat, de asemenea, fără mască (foto: Cotidianul). La baia publică respectivă a participat chiar și ministrul organelor Interne, Lucian Bote.

Citiți și:  ULTIMA ORA Klaus Iohannis a convocat CSAT, in contextul conflictului de la graniţa Ucrainei

Nici până la această oră Ministerul de Interne nu a comunicat cu cât l-a amendat personal pe Președintele României pentru această faptă. Poate ne va comunica acum, după a doua abatere publică, în care președintele se zbate între fabula lui Grigore Alexandrescu și Ferma Animalelor, de George Orwell?

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *