GENERAL

Kelemen Hunor face ANUNTUL serii. „Totul este pregătit”

kelemen hunor

Negocierile dintre PNL, PSD și UDMR s-au încheiat. Duminică, Kelemen Hunor, liderul UDMR, a informat public că cele trei partide politice vor merge, luni, în fața președintelui Klaus Iohannis cu noul program de guvernare. Acesta a adăugat că pe scena politică din România își vor face apariția două ministere noi.

Duminică, Kelemen Hunor, a anunțat public că negocierile dintre PNL, PSD și UDMR au fost finalizate. Potrivit declarațiilor sale, au fost încheiate discuțiile despre ministere și secretarii de stat, urmând ca luni să îi ofere președintelui României noul program de guvernare. Totodată, acesta a explicat că au fost create două ministere noi cu scopul de a rezolva anumite probleme existente la nivel social în țară, cât și la nivel economic.

„Totul este pregătit”
„Am închis discuțiile atât pe ministere, cât și pe secretarii de stat și mâine mergem la consultări la președinte, la ora 12:00, spunând că avem program de guvernare, avem structura Guvernului, cu două ministere nou înființate și avem acordul politic pentru funcționarea coaliției, deci totul este pregătit: majoritate, program de guvernare, structură de Guvern, pentru a exista un Guvern începând de joi”, a declarat Kelemen Hunor.

„Avem probleme demografice, la care trebuie să găsim politici publice eficiente”
Acesta a menționat că noul Guvern va cuprinde două ministere noi, resprectiv Ministerul Turismului și Antreprenoriatului și Ministerul Familiei și Tineretului. Kelemen Hunor a explicat că Ministerul Familiei și Tineretului va viza rezolvarea problemelor demografice din țară.

„Important este că un minister nou se crează în zona economică, mai ales pentru IMM-uri și pentru turism, două sectoare importante și un minister se crează pe partea socială, familie și tineret. Tinerii au cerut să fie scoși de la Sport, fiindcă e mai bine așa și noi am acceptat acest lucru și, oricum, dacă vorbim de sprijinirea familiilor, atunci tinerii mai de grabă intră acolo decât la Sport.

Avem probleme demografice, la care trebuie să găsim politici publice eficiente care au rezultate pe termen lung, nu de la un an la altul, și de aceea am susținut și susținem în continuare un minister al familiei. Altfel nu ai cum să rezolvi problema demografiei, fiindcă în 30 de ani, tot ce s-a făcut nu a dat roade”, a explicat Kelemen Hunor pentru antena3.ro.

Sursa; capital.ro

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți, prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

paypal donate button 1

Lasă un răspuns

Back to top button

Dacă ți-au plăcut articolele și dorești să ne susții, orice DONAȚIE este binevenită.

X

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.