Kelemen Hunor: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

kelemen-hunor

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, raspunzand unei intrebari, ca, din punctul sau de vedere, Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar, adaugand ca “incet – incet, aceasta tara si aceasta societate trebuie sa fie pregatite sa nu tina cont de etnia candidatului”, ci de pregatirea sa.

Intrebat, vineri, la finalul ceremoniei de lansare a candidaturii sale la Presedintie, desfasurata la Miercurea Ciuc, daca Romania este pregatita sa aleaga un presedinte maghiar, Kelemen Hunor a spus ca Romania si societatea trebuie sa fie pregatite “sa nu tina cont de etnia candidatului”, ci de pregatirea si capacitatea acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

“Intrebarea e daca Romania e pregatita sa aiba conductori de locomotiva maghiari, electricieni sau brutari maghiari. Eu cred ca da, incet – incet, aceasta tara si aceasta societate trebuie sa fie pregatite sa nu tina cont de etnia candidatului, ci sa tina cont de pregatirea, de capacitatea sa si de modul cum vrea sa conduca Romania.

Eu cred ca tot ceea ce am aratat in perioada de cand sunt in politica, din 1997, este dovada cea mai importanta ca as fi capabil sa fiu un bun presedinte, un bun presedinte al fiecarui om, romanilor, maghiarilor, romilor, sasilor, sarbilor, tuturor celor care cred intr-o Romanie puternica”, a spus Kelemen. – Sursa: Ziare

Loading...
loading...

Nationalisti.ro

Editor Coordonator

3 comentarii la „Kelemen Hunor: Cred ca Romania este pregatita sa aiba un presedinte maghiar

 • 30 septembrie 2014 la 22:26
  Permalink

  Când o să fie în Hungaria preşedinte român!

  Răspunde
 • 1 octombrie 2014 la 07:58
  Permalink

  Cind vom fi toti oameni si nu doar etnici,da ……dar pina atunci mai e foarte mult ! Un inceput l-au facut americanii….

  Răspunde
 • 1 octombrie 2014 la 08:49
  Permalink

  Romanii ar trebui sa se simta jigniti,la aratarea amenintatoare cu degetul a individului de profesie politician.Acesta face propaganda nationala a ungurilor si a celor cateva sute de secui,cand el nu e nici ungur si nici secui.Romanii oare nu stiu acest lucru?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

x