Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
INTERNATIONALSTIRI

Keith Flint, solistul Prodigy, găsit mort în casă, S-A SINUCIS

das1

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit mort în casă, de medicii care au intervenit la locuinţa sa din Dunmow, Essex.

Într-o declarație pe pagina Instagram a trupei, colegul său, Liam Howlett a anunţat că solistul Prodigy şi-ar fi luat propria viaţă.

Liam Howlett anunţă pe Instagram: Keith Flint s-a sinucis

Faimos pentru hiturile Firestarter, Breathe si Out of Space, dar şi pentru interpretările sale energetice ale pieselor, Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost gasit mort în aceasta dimineaţă, în casa sa din Essex.

Trupa Prodigy a emis în primă fază o declaraţie în care a confirmat, cu profundă tristeţe, moartea artistului.

“Cu cel mai profund șoc și tristețe, putem confirma moartea fratelui nostru și a celui mai bun prieten, Keith Flint”, a precizat trupa Prodigy.

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, s-ar fi sinucis

În scurt timp, Liam Howlett, colegul de trupă al lui Keith Flint a postat pe Instagram un scurt mesaj, în care precizează că artistul şi-ar fi luat propria viaţă, în weekend.

“Vestea este adevărată, nu pot să cred că spun asta, dar fratele nostru Keith și-a luat propria viață în week-end. Sunt foarte supărat, confuz și am inima frântă. RIP”, a scris Liam Howlett pe pagina oficială de Instagram a trupei Prodigy.

Keith Flint, găsit mort în casă, la doar 49 de ani

Keith Flint, solistul trupei Prodigy, a fost găsit mort în această dimineaţă, în propria sa locuinţă. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă au fost nevoiţi să declare decesul.

“Am fost chemați de un bărbat la o adresă din Brook Hill, North End, imediat după ora 8.10 dimineața. Din păcate, un bărbat în vârstă de 49 de ani a fost declarat mort, iar apropiaţii săi au fost informați. Moartea nu este tratată ca suspectă și un dosar va fi pregătit pentru medicul legist”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției Essex într-o declarație.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.