Justiția portugheză desființează testul PCR: este nesigur și ilegal pentru deciziile de carantinare

Inca din primavara, la nivel mondial, intreaga sandrama se tine doar de un singur fir de ata: TESTUL.

Iar pana la urma ata se va rupe…

Iata ce putem citi pe GREAT GAME INDIA la Portuguese Court Rules PCR Tests As Unreliable & Unlawful To Quarantine People:

Instanță portugheză hotărăște că testele PCR nu sunt fiabile și sunt ilegale pentru a determina carantinareapersoanelor

18 noiembrie 2020
O instanță de apel portugheză a decis că testele PCR nu sunt fiabile, și că este ilegală punerea în carantină a persoanelor, numai în baza unui test PCR.

Instanța a declarat că fiabilitatea testului depinde de numărul de cicluri utilizate, și de încărcătura virală prezentă. Citând pe Jaafar și colab. 2020, instanța concluzionează că

„dacă cineva este testat prin PCR ca fiind pozitiv atunci când testul folosește un minim de 35 cicluri sau chiar un număr mai mare de cicluri, (așa cum este regula în majoritatea laboratoarelor din Europa și SUA), probabilitatea ca persoana respectivă să fie infectată este mai mică de 3%, iar probabilitatea că rezultatul obținut să fie un fals pozitiv este de 97%.

Instanța menționează, de asemenea, că nu se cunoaște limita inferioară a numărului de cicluri folosit pentru testele PCR care se fac în prezent în Portugalia.
Limita inferioară a numărului de cicluri folosit în testele PCR în India este cuprinsă între 37 și 40, ceea ce face ca fiabilitatea testului PCR să fie mai mică de 3%, și rata de teste fals pozitive să ajungă la 97%.

Acest caz se referea la faptul că patru persoane au fost puse în carantină de către Autoritatea Regională de Sănătate. Dintre aceștia, unul a fost testat pozitiv pentru COVID folosindu-se un test PCR; celelalte trei au fost considerate a fi fost supuse unui grad de expunere de mare risc. În consecință, Autoritatea Regională pentru Sănătate a decis că toate cele patru persoane au fost infectate, și că prezintă un pericol pentru sănătatea (celorlalți), ceea ce impunea ca acestea să fie izolate.

Hotărârea Curții de Apel în procesul pronunțării împotriva recursului Autorității Regionale de Sănătate este următoarea:

„Având în vedere câtă incertitudine există din punct de vedere științific – după cum s-au exprimat experții, adică cei care contează – cu privire la fiabilitatea testelor PCR, având în vedere lipsa informațiilor referitoare la parametrii analitici ai testelor, și în absența diagnosticului unui medic care să susțină existența unei infecții sau a unui risc (de infectare), nu există nicio modalitate prin care această instanță să poată stabili dacă C a fost într-adevăr purtător al virusului SARS-CoV-2, sau dacă A, B și D au prezentat un risc ridicat de expunere la acesta.”

De asemenea, este important să ne amintim că testul PCR a fost inventat ca o modalitate de a crea copii ale materialului genetic. Nu a fost niciodată menit să fie un instrument de diagnosticare.

Testele standard ale coronavirusului scot în prim plan zilnic un număr mare de cazuri pozitive. Aceste teste se fac pe baza protocoalelor greșite ale OMS, care sunt concepute pentru a include și cazurile fals pozitive.
Acest fapt în legătură cu rezultatele fals pozitive ale testelor PCR a fost remarcat pentru prima dată în mod public de Dr. Beda M. Stadler, biolog elvețian, profesor emerit și fost director al Institutului de Imunologie al Universității din Berna.

Deci, dacă facem un test PCR corona pe o persoană imună, nu este detectat un virus, ci un mic fragment al genomului viral. Testul redevine pozitiv atâta timp cât au rămas mici fragmente ale virusului. Corect este: Chiar dacă virusurile infecțioase sunt moarte de mult, un test corona poate redeveni pozitiv, deoarece metoda PCR înmulțește chiar și o mică parte a materialului genetic viral suficient [pentru a fi detectat].

Anterior, protocolul de testare al OMS a fost chiar pus la îndoială de către autoritatea națională de sănătate din Finlanda. OMS a cerut țărilor să testeze cât mai mulți pacienți posibil, pentru coronavirus.

Finlanda a epuizat stocurile pentru testare și a început să limiteze testele de coronavirus numai la cele mai vulnerabile grupuri și la personalul medical. Autoritatea națională de sănătate din Finlanda a declarat că testarea persoanelor cu simptome ușoare ar fi o risipă a resurselor de asistență medicală.

Într-o dezvăluire surprinzătoare, șeful departamentului de securitate sanitară din Finlanda, Mika Salminen a respins recomandările OMS, spunând că OMS nu înțelege pandemiile, și că protocolul lor de testare a coronavirusului este ilogic și nu funcționează.

Așadar, dacă protocoalele de testare ale OMS se bazează într-adevăr pe cele mai fiabile, exacte și bine documentate tehnologii și metodologii de cercetare disponibile la nivel mondial, nu ar fi trebuit să știe despre lipsa de eficacitate, și despre impactul lor asupra provocării panicii și haosului? Într-adevăr, OMS știe că nu funcționează și, în plus, aceasta nu este prima dată când se exprimă astfel de critici.
În trecut, în 2010, OMS a fost surprinsă simulând o pandemie, și a fost forțată să admită că metodologia sa de măsurare a viralității sau de răspândire a bolii, în loc de a măsura gravitatea sa, a fost incorectă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.