Jurnalistul Radu Tudor solicita introducerea oficiala a STEMEI pe drapelul Romaniei

Jurnalistul Radu Tudor, în prezent realizator tv la postul Antena 3, a postat pe site-ul propriu un apel pentru introducerea stemei pe drapelul de stat al României, cu ocazia modificării Constituţiei.

Acesta invocă printre alte argumente şi declaraţia unui general în retragere care a spus în cadrul unei emisiuni televizate că “e o ruşine pentru o ţară aşa frumoasă ca România să nu aibă o stemă pe drapelul său”.

stema

Radu Tudor afirmă la rândul său că generalul Niţu, rănit de două ori în timpul celui de al Doilea Război Mondial, trebuie “public sprijinit pentru ca la referendumul de revizuire a Constituţiei, ce va avea loc în luna octombrie, printre multe alte modificări să votăm şi această chestiune: repunerea stemei pe tricolor”.

Citiți și:  România vs Ungaria: „Câţiva tipi bruneţi, toţi fără mască, chiuiau şi dansau chiar sub ochii înţelegători ai poliţaiului”

Omul de televiziune a cerut public şi oficial preşedintelui PNL Crin Antonescu să preia iniţiativa, în calitatea sa de coordonator al comisiei parlamentare de revizuire a Constituţiei. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile