Jurnalista Iosefina Pascal RUPE TACEREA după ce a fost ridicată CU DUBA de acasa

Jurnalista Iosefina Pascal, reținută de Poliție după protestele violente de la Parlament

„La ora 22.45, m-am trezit cu poliția, miliția, la ușă. Echipaj de poliție format din doi polițiști în civil, care nu s-au legitimat nici până la momentul la care vorbim, un polițist în uniformă și încă doi polițiști care așteptau jos, unul în uniformă specială – mascații, cum s-ar spune – și unul în uniforma lor normală. Deci cinci milițieni au venit la mine acasă să mă legitimeze, să mă întrebe dacă e-mailul x este al meu, telefonul y este al meu și să-mi spună că sunt nevoită să vin la secție cu ei să dau declarații într-un caz de infracțiuni informatice, de tranzacții fictive, frauduloase. Vă dați seama, acuzații foarte grave din sfera penalului. (…) Mama mea află că eu plec la poliție cu cinci milițieni, trei erau puși ostentativ în pragul ușii. Eu în pijamale, în haine de casă. Mama gata să facă infarct, mai avea un pic și plângea și se ruga în genunchi de ei să mă lase în pace și să mă duc singură, citată, a doua zi la secție”, a spus Iosefina.

Jurnalista Iosefina Pascal a fost ridicată marți seară, după ora 22.30, și dusă la sediul central al Poliției, după ce a participat în calitate de jurnalist la protestul de astăzi de la Parlament. Anunțul a fost făcut de Sorin Roșca Stănescu pe canalul său de YouTube.

„O crimă cu premeditare se produce chiar acum. Iosefina Pascal, unul dintre cei mai buni jurnaliști de investigație, a fost ridicată cu duba și dusă la sediul central al poliției. De ce? Pentru că a participat în calitate doar de jurnalist și a relatat demonstrația de astăzi din fața Parlamentului României. Este o rușine pentru Poliția Română ceea ce face”, a relatat Sorin Roșca Stănescu

Și Dan Chitic, apropiat al liderului AUR George Simion a vorbit despre reținerea Iosefinei Pascal pe o rețea de socializare în această seară. Acesta a declarat că „au mers la ea acasa si au dus-o cu țestoasele… Au dus-o la poliție să fie identificată…”.

George Simion a anunțat marți că o delegație condusă de avocatul Dan Chitic va merge la sediile partidelor politice pentru a vota împotriva certificatului COVID-19. Chitic face parte din conducerea Partidului Alianța Națională (PAN) , anti-european, lansat de fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, alături de Aurelian Pavelescu la începutul anului 2019.

Sursa: realitatea.net/stiripesurse.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *