Jurnalist EVREU mărturisește că „antisemitismul” este egal cu “bani în bancă” pentru evrei

MENTALITATEA EVREILOR CAND VINE VORBA DE ANTISEMITISM:

David Suissa, redactor șef și editor al Tribe Media Corp și Jewish Journal, a recunoscut în eseul său, „Combaterea antisemitismului fără teamă”, că evreii nu numai că profită de antisemitism, ci este literalmente „bani în bancă”:

“Permiteți-mi să fac o mărturisire profesională – în lumea evreiască, antisemitismul este egal cu bani în bancă. Fie că ne place să recunoaștem sau nu, atunci când facem o mare parte de ură evreiască, stimulează citirea și strângerea de fonduri. Acest lucru se datorează faptului că frica se vinde, iar cei urati o știu. Ei se așteaptă ca noi să facem publicitate fricii noastre și, de fiecare dată când facem, se câștigă.

Un motiv esențial pentru care oamenii urăsc evreii este acela că suntem vazuti ca avand succes in mai toate domeniile. În altă ordine de idei, smecheria cu antisemitismul este o măsură a succesului evreiesc, semn al forței noastre, mai ales aici, în America.

Citiți și:  De ce sunt românii iubitori de străini (xenofili) și românofobi

Într-un eseu din 2018 în The New York Times, psihologul Amy Cuddy a explicat acest fenomen.

„În cercetarea noastră”, a scris, „un stereotip răspândit al poporului evreu … se încadrează în cadranul competent, dar rece. Grupurile din acest cadran provoacă respect, dar și resentimente pentru succesul lor. Numim acest „prejudiciu invidios”. ”

Știu că nu este politicos să vorbim despre „succesul evreiesc”. În calitate de evrei, am aflat prin lunga noastră istorie de persecuție că este mult mai sigur să păstrăm liniștea în legătură cu „succesul evreiesc” sau, chiar mai mult, despre „puterea evreiască”.

Drept urmare, îmbrățișăm orice ocazie de a spune lumii: „Vezi, lucrurile nu stau prea bine pentru noi! Nu suntem atât de puternici! ”Daca ne victimizam si nu ne laudam cu succesul nostru, vom primi o anumită simpatie pentru a echilibra invidia.”

Citiți și:  Alogenii din USR

În orice caz, trebuie să ne apărăm. Să lucrăm îndeaproape cu forțele de ordine, să ne folosim de retorica urii și să utilizam instanțele de judecata pentru a pedepsi infractorii antisemiti.

Dar să nu arătăm frică. În cele din urmă, cel mai inteligent mod de a lupta împotriva celor ce ne urasc este de a le arăta că ura lor este un act inutil care nu ne va înspăimânta și nici nu îi va face celebri.”

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile