Judetul care se transformă în Vestul sălbatic. Jafurile date de țigani in casele oamenilor nu mai contenesc. Mai nou atacurile sunt atacate și cantinele săracilor

Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada noiembrie 2019 – ianuarie 2020, tiganii bănuiti ar fi pătruns prin efracţie în incinta unor locuinţe situate pe raza comunei Măgurele, de unde au sustras sume de bani si bijuterii. Prejudiciul în cauză se ridică la valoarea de 10.000 de lei.

Aproape că nu există zi în ultima perioadă fără ca poliţştii să nu anunţe percheziţii la domiciliile unor suspecţi de furturi din locuinţe sau din sediile unor societăţi comerciale. Hoţii par de neoprit, iar mai nou au început să dea atacuri inclusiv la ONG-uri care se asigură hrana copiilor săraci.

Poliţiştii Sectiei de Politie Rurală Bălţeşti, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Valenii de Munte, au efectuat patru percheziţii pe raza localităţilor Gura Vitioarei si Măgurele, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infractiuni de furt calificat sau care ar fi dobândit bunuri provenite din săvârşirea acestora.

Citiți și:  Traian Băsescu: „Clanurile ţigăneşti nu au limite, răzbunarea va fi crâncenă”

Vezi: Un jandarm ieşean a alergat 1 kilometru ca să prindă trei ţigani care au rupt cu bătaia şi au tâlhărit un sătean

În timpul percheziţiilor au fost ridicate mai multe obiecte ce par a fi fost folosite în activitatea infracţională (articole vestimentare, diverse unelte). Alte percheziţii au avut loc în cursul zilei de joi la suspecţii bănuiţi că au dat atacul la sediul unui ONG din zona Vălenii de Munte. De aici au furat mâncare şi bani în valoare, iar prejudiciul este de 237.000 de lei. Bunurile furate din sediul ONG-ului erau destinate copiilor crescuţi în orfelinatul unui preot din satul Valea Screzii.

Citiți și:  Zeci de etnici "neprecizati" din Romania au fost încuiați de vânzătoare într-o benzinărie din Cehia, până a venit poliția și i-a amendat pe toți

Vezi: A treia vizită a mascaţilor. Ţiganii au spus că se vor cabla din nou, cu ajutorul unui „expert”. „Ne costă vreo 500 de euro. Face treabă bună” / VIDEO SCANDALOS

Tot joi 13 februarie, poliţiştii au fost solicitaţi să intervină în comuna Ariceştii Rahtivani unde un poştaş a anunţat că a fost jefuit de hoţi, la drumul mare.

Vezi: HALUCINANT! Satul COTROPIT de ţigani: case de chirpici evaluate de bănci la preţ de palate / VIDEO

În plus, la începutul săptămânii, un bancomat din Sinaia a fost aruncat în aer de persoane rămase neidentificate până acum.

Vezi: Cazul agentului de pază călcat în picioare de TIGANI după ce a prins două pirande la furat

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

1.118 vizualizări
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile