Judecătoarea Antonela, mireasă după gratii

antonela-costache-465x390

Viața bate filmul în cazul judecătoarei Antonela Costache. Aflată după gratii de aproape un an și două luni, femeia s-a recăsătorit cu unul dintre avocații din proces, fostul cumnat al lui Dinel Staicu.

Celebra judecătoare Antonela Anemary Costache (42 de ani), arestată în celebrul dosar al „Reţelei şpăgarilor de la Tribunal”, trăiește o poveste de dragoste inedită în penitenciarul de femei Târgșor (Prahova). Femeia s-a măritat cu avocatul George Cristea, chiar cel care o reprezintă în dosarul de corupţie.

Nuntă fără șampanie

Fericitul eveniment a avut loc în Postul Paștelui, iar căsătoria a fost oficializată de primarul comunei. De faţă au fost doi ofiţeri de penitenciar, naşii, dar şi o rudă a Antoanelei Costache. Mirii s-au bucurat de eveniment, chiar dacă amândoi sunt la a doua căsătorie. Dar au suferit și pentru că fetița judecatoarei, de 12 ani, nu a putut să asiste la cununia civila, deoarece este minoră şi nu are acces în închisoare.

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

Alexandru Cristea, primarul comunei Ariceştii Rahtivanii, a declarat că nunta din puşcărie a fost plină de emoţii. „Doamna, care este o femeie frumoasă, era și mai frumoasă în costumația care a avut-o. Fără să fie sexy, era decentă. Denota bunul gust al doamnei”, a explicat edilul cum a fost nunta. Antonela, judecător la Tribunalul Bucureşti, în prezent suspendată din funcţie, a fost trimisă în judecată pentru mai multe infracţiuni. Una din acuzații privea modul în are a fost repartizat fraudulos un dosar al lui Dinel Staicu.

Denunț la DNA

Avocatul George Cristea este fostul cumnat al omului de afaceri Dinel Staicu. Anul trecut, el a dat o declarație esențială la DNA în dosarul judecătoarei Veronica Cîrstoiu, denumită „Regina șpăgii din Justiție”. El a povestit în fața procurorilor că, în primăvara anului 2012, a aflat de la bucătarul din casa familiei Staicu că s-ar fi dat, cu titlu de mită, suma de 1.000.000 de euro judecătorilor de la CAB. Cîrstoiu este arestată pentru că a luat o parte din acești bani.

Citiți și:  BREAKING. LISTA BOMBA a inculpaților pentru MARE CORUPȚIE care TREMURĂ după DECIZIA CJUE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *