Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită:
NATIONAL

Judecătoarea anti-mască de protecţie: „are aspect de botniţă şi prezintă risc asupra sănătăţii”

jdb

Judecatoarea care a mers până la a interzice masca de protecţie anti-COVID în sala de judecată

Magistratul Carmen Elena Chirilă de la Tribunalul Neamţ şi-a impus convingerile exprimate pe Facebook în sala de judecată şi a decis că purtarea măştii de protecţie în timpul şedinţelor pe care ea le prezidează reprezintă „o îngrădire a accesului la justiţie” şi „are aspect de botniţă”, iar cei care insistă să o poarte sunt liberi să ceară amânarea cauzei.

Pe Facebook, magistratul Carmen Elena Chirilă scrie că oamenii au „mintea poluată cu rahat mediatic” dacă acceptă să poarte măşti de protecţie.

Judecătoarea este o înfocată susţinătoare a teoriilor consipaţiei pe Facebook: se declară anti-mască, anti-5G, militează împotriva şcolii online şi e convinsă că pandemia de COVID-19 este „un genocid mondial organziat”. Judecătoarea Carmen Elena Chirilă este căsătorită cu Mihai Silviu Chirilă, un activist care crede în „chemtrails” – teoria potrivit căreia avioanele lasă pe cer dâre de otravă, nu gaze rezultate în urma arderii combustibilului.

Magistratul Carmen Elena Chirilă face şi politică: „Numai nebunii au perspective luminoase, cum aveau torţionarii lui Lenin, (…) ideologii de gen actuali, useriştii!”. Prin statut, magistraţilor le este interzis să îşi manifeste astfel de convingeri, potrivit art. 9 alin 2 din Legea 303/2004.

627x0

Ce a scris judecătoarea într-o hotărâre: „Masca are aspect de botniţă”

„Preşedintele completului pune în vedere tuturor participanţilor la judecată că, în eventualitatea în care există persoane care insistă în purtarea măştii în sala de şedinţă, acestea au posibilitatea de a solicita amânarea cauzei la un termen ulterior, după redactarea Deciziei Curţii Constituţionale, pentru a se asigura şi cealaltă componentă a liberului acces la justiţie, respectiv obligaţia judecătorului de a identifica pe destinatarii actului de judecată pentru a preveni orice eroare în acest sens”, a hotărât judecătoarea.

„Constat că obligaţia de purtare a măştii în sala de judecată reprezintă o îngrădire a accesului la justiţie prin imposibilitatea identificării părţilor şi martorilor de către membrii completului, prin comunicarea orală deficitară între complet-grefier-părţi, afectând demnitatea umană pentru persoanele care nu prezintă simptome ale infecţiilor contagioase şi care refuză această procedură de natură medicală acţionând pe riscul propriu, are aspect de botniţă şi prezintă şi risc asupra sănătăţii întrucât sunt studii ştiinţifice medicale care evidenţiază riscul major asupra sănătăţii persoanelor cărora li se obturează respiraţia normală cu înmulţirea infecţiilor din cavitatea bucală şi reducerea capacităţii plămânilor”, motivează judecătoarea în hotărâre.

jaba

Judecătoarea Carmen Elena Chirilă are un cont pe Facebook unde distribuie postări pe teme conspiraţioniste. De exemplu, în data de 25 septembrie, judecătoarea a postat o fotografie în care apărea mesajul: „Vaccinul COVID trebuie testat pe politicieni. Dacă supravieţuiesc, vaccinul e bun. Dacă nu supravieţuiesc, România va fi mai bună!”. La această fotografie, judecătoarea completează: „Daaaa! Şi pe cei care se tem atât de tare de cei care nu poartă mască! Abia atunci… vor fi în perfectă siguranţă!”.

Recent, judecătoarea a redistribuit un mesaj al altui utilizator al reţelei: „Dacă te laşi manipulat de reclama şi porţi botniţă… normalitatea nu va reveni niciodată înapoi. Va veni dictatura!”. Carmen Elena Chirilă întăreşte mesajul: „Da!”.

Sursa: Ziarul Adevarul

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

DONEAZĂ MAI JOS PRIN REVOLUT:

sau prin PayPal:

Lasă un răspuns

Articole conexe

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.