JUCĂRIE EROTICĂ, SURPRIZĂ ÎNTR-UN PACHET PENTRU COPII. A FOST DESCOPERITĂ ÎNTR-UN URSULEŢ PANDA CU JELEURI

Piaţa este invadată de dulciuri sau alte produse alimentare cu jucării surpriză pentru copii. Sunt mai atractive pentru micuţi, implicit mai căutate la raft. O familie din Buzău a fost consternată, însă, să afle ce fel de jucărie a găsit fetiţa lor, în vârstă de 9 ani, într-un ursuleţ Panda cu jeleuri: o femeie-soldat îmbrăcată sumar, care poate fi încadrată, lejer, ca miniatură a unei actriţe din filme pentru adulţi.

Surpriza… neplăcută a fost sesizată pe facebook, de solista buzoiană Lucia Dumitrescu. La studioul ei din Buzău, a venit la ore o fetiţă de 9 ani, căreia părinţii îi cumpăraseră un ursuleţ cu surprize, de la un magazin din Berca. Micuţa a rugat-o pe Lucia să deschidă ambalajul.

Am mers cu fotografiile relevante de pe facebook la un comisar de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Buzău. Fără doar şi poate o jucărie de acest gen nu are ce căuta într-un produs destinat copiilor.

Ursuleţii Panda de acest gen sunt apăruţi recent pe piaţa din Buzău şi reprezintă o tentaţie pentru părinţi, pentru a le face o surpriză celor mici.

Potrivit celor scrise pe ambalaj, produsul Jelly BonBon Lucky Girl – Lucky Boy este fabricat în Bulgaria şi este destinat copiilor. La OPC am desfăcut un alt ursuleţ, pentru a vedea ce conţine.

Oficialii OPC se găndesc acum să identifice toate produsele de acest gen de pe piaţa din Buzău şi să ia măsuri, ori de retragere a tuturor, ori de recomandare faţă de vânzători să îi avertizeze pe cumpărători că astfel de ursuleţi Panda pot conţine şi jucării… erotice. (Mihai Bunăziua)

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.