JUCĂRIE EROTICĂ, SURPRIZĂ ÎNTR-UN PACHET PENTRU COPII. A FOST DESCOPERITĂ ÎNTR-UN URSULEŢ PANDA CU JELEURI

Piaţa este invadată de dulciuri sau alte produse alimentare cu jucării surpriză pentru copii. Sunt mai atractive pentru micuţi, implicit mai căutate la raft. O familie din Buzău a fost consternată, însă, să afle ce fel de jucărie a găsit fetiţa lor, în vârstă de 9 ani, într-un ursuleţ Panda cu jeleuri: o femeie-soldat îmbrăcată sumar, care poate fi încadrată, lejer, ca miniatură a unei actriţe din filme pentru adulţi.

Surpriza… neplăcută a fost sesizată pe facebook, de solista buzoiană Lucia Dumitrescu. La studioul ei din Buzău, a venit la ore o fetiţă de 9 ani, căreia părinţii îi cumpăraseră un ursuleţ cu surprize, de la un magazin din Berca. Micuţa a rugat-o pe Lucia să deschidă ambalajul.

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Am mers cu fotografiile relevante de pe facebook la un comisar de la Oficiul pentru Protecţia Consumatorului Buzău. Fără doar şi poate o jucărie de acest gen nu are ce căuta într-un produs destinat copiilor.

Ursuleţii Panda de acest gen sunt apăruţi recent pe piaţa din Buzău şi reprezintă o tentaţie pentru părinţi, pentru a le face o surpriză celor mici.

Potrivit celor scrise pe ambalaj, produsul Jelly BonBon Lucky Girl – Lucky Boy este fabricat în Bulgaria şi este destinat copiilor. La OPC am desfăcut un alt ursuleţ, pentru a vedea ce conţine.

Oficialii OPC se găndesc acum să identifice toate produsele de acest gen de pe piaţa din Buzău şi să ia măsuri, ori de retragere a tuturor, ori de recomandare faţă de vânzători să îi avertizeze pe cumpărători că astfel de ursuleţi Panda pot conţine şi jucării… erotice. (Mihai Bunăziua)

Citiți și:  Știre-bombă. Primul român cu Covid-19, condamnat! Mii de oameni riscă pușcăria!

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

nicio vizualizare
loading...
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile