“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
GENERAL

Joe Biden, o noua GAFA. Cu cine a confundat-o pe soția sa

biden

Joe Biden, în vârstă de 79 de ani, a vorbit despre realizările soției sale și despre angajamentul ei față de familiile militarilor, după ce a fost declarată sponsorul navei USS Delaware în Wilmington, Delaware, sâmbătă. Un eveniment la care presa răutăcioasă susține că a înregistrat o nouă gafă a președintelui SUA.

Joe Biden, cel de-al 46-lea președinte al SUA a felicitat-o ​​pe Prima Doamnă și a spus că anterior Jill Biden a fost vicepreședinte în timpul mandatului lui Barack Obama la Casa Albă, susține un tabloid britanic.

Evenimentul de sâmbătă din Willmington a fost unul de nominalizare a lui Jill Biden ca sponsor la navei USS Delaware. Poziția de sponsor ar trebui să fie ca un talisman norocos pentru navă, așa cum a spus Jill Biden: „Ofițeri și echipajul USS Delaware, preluați nava noastră și aduceți-o la viață”. Echipajul a răspuns în cor: „Aye aye, ma’am”.

Acolo, Joe Biden a confundat persoanele și momentele, punând în mod eronat: „Sunt profund mândru de munca pe care o face ca Primă Doamnă cu inițitivă Joining Forces, pe care a început-o cu Michelle Obama când era vicepreședinte, și care acum continuă”. Numai că Joe Biden, nu soția sa, a deținut funcția de vicepreședinte SUA timp de opt ani în timpul administrației Obama.

Cea mai recentă gafă a lui vine după ce președintele SUA a făcut alte remarci de acest fel, ceea ce i-a determinat pe mulți să-și pună la îndoială abilitățile cognitive. Stafful de la Casa Albă care este acum din ce în ce mai antrenat să clarifice rapid greșelile făcute de Președinte, așa că a lansat imediat o transcriere editată a discursului.

Transcrierea oficială, modificată
În transcrierea oficială scrie: „Sunt profund mândru de munca pe care o face ca Primă Doamnă cu inițiativa Joining Forces pe care a început-o cu Michelle Obama când ea [eu] era vicepreședinte, și care acum continuă.”

Criticii lui Biden au folosit seria sa de gafe ca un motiv pentru a se îndoi de capacitatea sa de a conduce Casa Albă și a pune la îndoială capacitățile sale manageriale. În lumina comentariilor recente făcute de președinte în legătură cu președintele Putin și conflictul din Ucraina, adversarii lui Biden susțin că este „nepăsător” și reprezintă o amenințare pentru securitatea SUA.

Biden a făcut recent o remarcă care a fost echivalentă cu a cere o schimbare de regim în Rusia, după ce a declarat că Putin „nu poate rămâne la putere”, ceea ce a făcut ca Casa Albă să clarifice că, în schimb, condamna acțiunile lui Putin. Un purtător de cuvânt a declarat: „Ideea Președintelui a fost că lui Putin nu i se poate permite să-și folosească puterea asupra vecinilor săi din regiune. Nu a discutat despre regimul lui Putin din Rusia sau despre o schimbare de regim”.

Sursa: evz.ro

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.