Joe Biden, mesaj SINISTRU pentru nevaccinați de sărbători: Urmează o iarnă de boală severă și moarte, dacă nu sunteți vaccinați

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, a transmis joi un mesaj agresiv celor nevaccinați înainte de sărbători, spunând că varianta Omicron a virusului se va răspândi rapid și că vor urma sărbători pline de boală și moarte pentru cei nevaccinați, relatează Breitbart.

„Omicron este aici. Va începe să se răspândească mult mai rapid la începutul anului, iar singura protecție reală este să vă faceți vaccinul. Dacă ești vaccinat și ai doza a treia, ești protejat de boli severe și deces. Punct.

Vreau să văd pe toți cei din jur să se bucure de asta. Vreau să-i văd bucurându-se de faptul că pot fi la școală, că afacerile sunt deschise și că sărbătorile vin.

Pentru nevaccinați: Urmează o iarnă de boală severă și moarte, dacă nu sunteți vaccinați. Pentru ei înșiși, familia lor și spitalul pe care le vor umple în curând”, a subliniat șeful statului american.

În timpul declarațiilor sale, Biden își încurca foile pe care era scris ce avea de spus, încercând și nereușind să citească numărul de americani care s-au vaccinat cu a treia doză a vaccinului, înainte ca membrii echipei sale să intervină să-l ajute.

Sursa: r3media.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *