JIHADUL SEXUAL ȘI CADAVRUL LOGICII PROGRESISTE

Femeia a murit în timp ce era violată. Poliția, ajunsă într-un târziu în parcarea subterană a hotelului Sheraton din Stockholm, l-a surprins pe ucigaș, un somalez de 34 de ani, în timp ce acesta continua să violeze cadavrul. S-a întâmplat în urmă cu doi ani. Somalezul intrase clandestin în Suedia în 2007, iar în 2008 a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. Atunci, fiind prima infracțiune, a primit doar o amendă! Descurajat, cum era și logic, a mai comis apoi alte 39 de infracțiuni: furt, trafic de droguri, atacuri și violuri.

În Suedia, ca și în alte țări progresiste, logica este la mare preț. Așadar, logic, cu o lună înainte de a-și ucide victima la Sheraton, somalezul a violat, anal, o altă suedeză! Procurorul Daniel Jonsson a refuzat să ceară deportarea asasinului. Și asta pentru că în Suedia, procurorul este, neoficial, al doilea avocat al apărării, iar judecătorul… cel de al treilea. În cazul acesta, refuzul procurorului este de înțeles: odată ajuns înapoi în Somalia, violatorul ar fi reprezentat un veritabil pericol pentru femeile de acolo. De altfel, Daniel Jonsson a pledat impecabil: “Nu înțeleg de ce o femeie somaleză în acest caz, ar fi mai valoroasă decât o femeie suedeză. Dacă el ar fi deportat, ar putea comite acolo infracțiuni.” Logic! V-am spus!

jihad

Da, numai un rasist și-ar putea închipui în Suedia că o suedeză este mai valoroasă decat o somaleză. Mai mult, acolo, oamenii normalii sunt convinși că este invers. Și, din fericire, ei reprezintă marea majoritate. Din cauza aceasta, Suedia s-a clasat în 2014 – într-un clasament mondial al violurilor raportate – pe locul doi după Lesotho. Aproape 7000 de suedeze au raportat că au fost violate anul trecut, față de numai vreo 400 în 1975; peste 90% dintre violuri au fost comise de imigranți!

În urmă cu două luni, o suedeză de 23 de ani a fost victima unui viol in grup. Autorii, patru adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani, de-abia sosiți din Africa, au violat victima în repetate rânduri. Săptămâna trecută, justiția socialistă suedeză a făcut însă dreptate: violatorii au primit pedepse privative de libertate, cuprinse între 6 și 9 luni! Pedepsele vor fi executate într-un centru de reeducare pentru minori. În Suedia, deasupra intrării unor hoteluri de 3 sau 4 stele, stă scris – Centru de reeducare! La intrarea altora – Închisoare! După ce vor fi consiliate psihologic și aduse pe “calea cea bună” – pentru că un sistem penitenciar progresist nu pedepsește, el reeducă și îndrumă – animalele sălbatice vor fi puse în libertate… pentru a vâna iar.

Citiți și:  Neo-marxiștii buzoieni promovează integrarea migranților în timp ce românii n-au de muncă

Nu, nici ei nu vor fi deportați. Justiția suedeză – o instituție fundamentală a statului progresist – nu-și poate permite, tocmai ea, să facă Suedia sa piardă un loc atât de onorant, ca locul doi. Mai mult, încearcă chiar să o împingă pe primul loc. Și nu-i va fi greu, pentru că anul acesta au intrat în țară aproape 190000 de noi imigranți clandestini. Și aceștia, după cum vedem, odată ajunși se și pun pe treabă. “Însămânțează”, forțat, “târfele creștine”!

Bandele de violatori pakistanezo-afgani au facut asta în Rotherham, Marea Britanie, aproape 20 de ani! Între 1997 și 2013, au violat și exploatat sexual peste 1400 de fetițe și fete. Cu știința poliției și a serviciilor sociale, care n-au intervenit pentru a nu încălca precepetele “raționale” ale ideologiei anti-rasiste!

În conditiile acestea, nu cred că Lesotho mai are vreo șansă să-și apere titlul. Bătălia pentru primul loc se va da între țările europene. La anul, în Europa vor mai veni cel puțin un milion sau două de ștromeleaguri pornite pe jihad sexual. Și anul următor la fel… și tot așa. Hotărâtă să-și întreacă vecina, Norvegia vine tare din urmă. Imigranții musulmani reprezintă aici 1,5 – 2% din populație, dar au comis 50% din numărul violurilor raportate în 2011, în Oslo. Unele surse susțin, documentat, că 90%! Așa că, Norvegia continuă să-i primească cu brațele deschise pe noii sosiți. Logic!

Ajunși aici în iulie, doi mohamezi și un ali au violat o norvegiană de 14 ani. În Norvegia, pedeapsa maximă pentru viol în grup este de 21 de ani. Un mohamed a primit 344 ore de muncă în folosul comunității, celălalt 17 luni, iar ali-ul 10 luni! Doar sunt refugiați care au fugit de ororile războiului…și musulmani pe deasupra. Ar fi fost o dovadă de rasism dacă li s-ar fi aplicat ad-litteram legea norvegiană. Și “avocatul apărării” – procurorul Cecilie Schloss Møller – a insistat că nu au fost suficiente probe!

Citiți și:  Un neamț îndrăgostit de România s-a mutat la noi și s-a botezat ortodox. Thomas Sieber: Tineretul din Germania este extrem de stricat, foarte mulți au boli psihice și consumă droguri. În Germania, credința este ridiculizată

Iar în Finlanda, conducerea poliției naționale a ordonat polițiștilor să nu faca publice numele jihadiștilor sexuali – mari amatori de “carne” albă, bine batută înainte și în timpul “festinului”  – pentru a nu provoca reacții rasiste. La fel de anti-rasistă, presa germană a hotărât să-i numească pe cei care nu iartă nimic, de la fetite și până la octogenare, cu eufemismul “bărbații din sud”.  Am spus doar că lupta pentru primul loc se va da numai între europene. Congo, Lesotho, Senegal sau Nigeria vor părăsi scena umilite, iar locul lor va fi luat de Suedia, Norvegia, Finlanda și Marea Britanie. Iar în finală va câștiga, ca de obicei, Germania. Ca la fotbal!

Câmpulung Muscel se pregătește să-i primească pe primii 200 de imigranți clandestini, repartizați de Comisia Europeană în cadrul “cotelor” impuse României. Vor urma și alții, mai întâi mii, apoi zeci de mii, apoi sute de mii și în final…. Un lucru trebuie să știe românii și, mai ales, româncele, indiferent cât de mult rău se va întâmpla. L-a spus atât de bine domnul Laurent Fabius: “Primele victime fizice si psiho –politice a ceea ce se întâmplă sunt musulmanii.” Logic! ( sursa: bogdancalehari )

VEZI SI: MĂRTURIILE GROAZEI! Medic din Munchen, despre migranți | „Ce i s-ar fi întâmplat unui german dacă ar fi înjunghiat un medic cu un cuţit? Sau dacă ar fi aruncat propria urină infectată cu sifilis în faţa asistentelor?”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.