JIHADISTII planuiesc un nou ATAC DEVASTATOR asupra americanilor: TINTA – WORLD TRADE CENTER

Un sef al serviciilor de securitate din SUA a avertizat ca gruparea jihadista Stat Islamic pregateste un nou atentat de amploare de tipul celui din 11 septembrie 2001 de la World Trade Center.

„Teroristii sunt puternici, ei se adapteaza permanent si amenintarea terorista este in prezent la un nivel maxim fata de perioada de dinainte de 2001”, a declarat Elaine Duke.

Fortele de securitate americane au indicii ca teroristii din reteaua ISIS planuiesc sa deturneze avioane comerciale pentru a lovi alte obiective din Statele Unite, informeaza realitatea.net.
„Scopul lor este sa creeze teroare si folosesc orice metoda, de la atentate cu masini si camionete pana la atacuri cu arme albe – asta nu inseamna ca au renuntat la ideea de a pune la cale un atentat major cu avioane”. (sursa)

VEZI SI: DEZVALUIRILE ULUITOARE ale unui AGENT CIA aflat pe patul de moarte: „AM ARUNCAT IN AER World Trade Center pe 9/11”

VEZI SI: DOVADA VIDEO că NICIUN avion nu a lovit World Trade Center pe 11 septembrie 2001!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.