Jigodiile din PSD se leaga doar de romanii cu tarabe. Tiganii sunt insa favorizati. VIDEO SCANDALOS!

scandal

In materialul de mai jos va prezentam situatia in care se afla numerosi romani care sunt obligati sa renunte la micile venituri lunare provenite din vanzarea cartilor. Acestia sunt nevoiti sa sa isi mute tarabele in zone deja ocupate peste masura de etnici tigani. Noul primar sustine ca vrea curatenie pe strazi in loc sa se lege tot in zona centrala a orasului de comerciantii tigani care lasa doar gunoaie si tulbura linistea si ordinea publica.

PSD-istul Constantin Toma, primarul municipiului Buzău vrea curăţenie pe străzi după ce zilele trecute a înlăturat cam din toate instituţiile subordonate şefi, manageri şi angajaţi ale căror competenţe au ridicat de-a lungul vremii multe semne de întebare. De această dată în vizior au fost luaţi comercianţii de pe Aleea Trandafirilor. Aceştia au primit termen 30 de zile să îşi ridice tarabele cu tot cu marfă de pe domeniul public. Măsura evident nu este pe placul vînzătorilor care spun că problemele din oraş sunt cu totul altele şi mult mai importante.

Pînă la sfîrşitul lunii iulie toate tarabele instalate pe Aleea Trandafirilor, în centul oraşului, vor dispărea. Cel puţin asta îşi doreşte Primăria Buzău. Măsura vine în contextul în care trotuarul a fost ocupat de la un capăt la celălalt de mese pe care negustorii vînd tot felul de produse, de la parfumuri şi produse de cosmerică la beletristică şi cărţi bisericeşti. Măsura, evident, are legătură cu partea estetică a oraşului. Municipiul Buzău se poate bucura de un centru vechi reabilitat dar care suferă de aceleaşi metehne, tarabe înşirate pe domeniul public, aglomeraţie şi zgomot. În schimb primăria le va oferi alte spaţii celor care vor în continuare să desfăşoare comerţ.

Măsura nu se bucură de prea multă popularitate în rîndul tarabagiilor. Unii o consideră un atac la cultură, alţii un atac la dreptul a supravieţui. Pentru o parte dintre comercianţi taraba este singura modalitate de a realiza un venit. Altele sunt problemele nevralgice ale oraşului, sunt de părere cei vizaţi.

Tarabagii de pe Aleea Trandafirilor au promis că vor merge în audienţă la primar pentru a rezolva situaţia într-un mod convenabil pentru ambele părţi. Acelaşi lucru se va întîmpla şi cu comercianţii de pe strada Independenţei. Tarabele aflate între Piaţa Centrală şi cea de lactate vor dispărea întrucît, spun reprezentanţii primăriei, multe funcţionează ilegal, fără documente sau cu contracte expirate.

Citeste si: VIDEO SOCANT: Scandal sangeros la un bar din Buzau / Protagonist: Fiul unui PSD-ist

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.