Jigodia Națională – VICTOR PONTA – anunță SUSPENDAREA lui IOHANNIS!

Jigodia Națională, bolnav de muțenie de vreo două zile, a primit misiunea de a anunța următorul pas al penalilor: suspendarea președintelui!

Postarea Jigodiei Naționale, VICTOR PONTA:

„Foarte clar si simplu :

1. Conform prevederilor Constitutiei Presedintele Romaniei nu poate participa la sedinta de Guvern decat atunci cand sunt pe ordinea de zi subiecte de siguranta nationala ( ceea ce nu era cazul miercuri)
2. Presedintele Iohannis NU a fost invitat la sedinta de Premierul Grindeanu
3. Dupa momentele in care Traian Basescu dadea buzna la Guvern si prezida sedintele la „invitatia” Premierului Boc nu s-a mai intamplat ca Presedintele Romaniei sa vina neinvitat la Guvern ( in 2012-2015 cu siguranta asa ceva ar fi fost imposibil pentru ca eu nu i-as fi permis sa intre in sala de sedinte!!!)

Cand Presedintele unei tari incalaca regulile constitutionale ( isi aroga atributii ale Guvernului, da ordine Parlamentului sau controleaza Justitia prin persoanel numite direct) fie este sanctionat imediat / fie ne indreptam spre un regim autoritar de genul „Statului Politienesc” pe care Romania l-a mai cunoscut in istoria sa !”

Citiți și:  Iohannis pregătește un regim personal autoritar. Dorește control total pe guvern și pe PNL prin intermediul premierului. DETALIILE negocierilor secrete

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Cele mai vechi
Cele mai noi Cele mai votate
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile