Jerusalem Post, atac la George Soros: miliardarul urmărește crearea haosului în Europa și distrugerea statelor națiune!

soros

CHIAR EVREII IL CRITICA PE GEORGE SOROS!

În urma scurgerilor de informații de pe serverele miliardarului evreo-maghiar George Soros, s-a pornit un întreg scandal legat de adevăratele intenții ale acestuia, materializate prin ONG-urile cu care Soros a împânzit lumea, inclusiv România.

Dacă țara în care s-a născut, Ungaria, îl atacă fără menjamente, considerându-l unul dintre cele mai toxice personaje, iată că atacul la George Soros a venit în aceste zile de unde nu ne-am aștepta: tocmai din Israel. Astfel, ziarul Jerusalim Post spune, nici mai mult, nici mai puțin că George Soros urmărește, sub acoperirea organizațiilor lui care se pretind apărătoare ale drepturilor omului și ale democrație, SĂ ARUNCE LUMEA ÎN HAOS ȘI SĂ DESTABILIZEZE STATELE NAȚIUNE.

Desigur, pentru noi nu este nimic nou, dar faptul că acest lucru este reclamat chiar din Israel, are semnificații importante. Chiar dacă nu se vede, se știe că există în sânul comunității evreiești un război intern dus între evreii sioniști (ăia care vor să devină stăpânii lumii) și evreii sănătoși la minte care, precum noi toți, vor să trăiască liniștiți și în pace cu toată lumea. Dacă atitudinea ziarului Israelian este o expresie a acestor frământări și conflicte evreiești interne nu știm, dar situația merită semnalată.

Iată și câteva dintre lucrurile care au ieșit la suprafață în urma scurgerilor de informații, lucruri semnalate și de Jerusalim Post:

„Primul lucru pe care il vedem este natura megalomanica a proiectelor filantropice ale lui Soros. Niciun colt al Pamantului nu ramane neafectat de eforturile acestuia. Nicio zona politica nu ramane neatinsa. Scopul lui este sa slabeasca abilitatea autoritatilor nationale si locale din Vest de a-si pastra legile si valorile natiunilor si comunitatilor.

Toate aceste proiecte ale miliardarului au menirea sa impiedice pietele libere, indiferent daca aceste piete sunt financiare, ideologice, politice sau stiintifice. Cu alte cuvinte, scopul finantarilor lui Soros este de a distruge democratia din Vest si sa devina imposibil ca guvernele sa mentina ordinea sau societatile sa-si pastreze indentitatea unica si valorile.

In Israel, de asemenea, Soros s-a opus eforturilor guvernului de a opri valul de imigranti ilegali din Africa prin granita cu Egipt.

Pe langa aceste eforturi, mai sunt si alte eforturi orientate spre refuzarea drepturilor din democratiile Occidentale pentru a sustine normele sociale existente de mult timp. De exemplu, Soros a ajutat grupuri care au sustinut nu doar casatoria intre persoane de acelasi sex, dar si infiintarea toaletelor publice unisex.

VEZI SI: Soros afirmă PE FAŢĂ că luptă ÎMPOTRIVA STATULUI naţional şi organizează un eveniment LGBT în faţa moaştelor lui Brâncoveanu

In ceea ce priveste Israelul, grupurile lui Soros lucreaza sa decredibilizeze fiecare aspect al societatii israeliene. Soros se foloseste de palestinieni pentru a acuza Israelul ca este un stat rasist.

Persoanele care locuiesc in Vest trebuie sa recunoasca scopurile actiunilor lui Soros. Trebuie, de asemenea, sa-si dea seama ca singurul raspuns al acestor campanii premeditate ale lui Soros este ca oamenii sa isi sustina drepturile nationale si individuale la siguranta. Ei trebuie sa apere institutiile care le garanteaza securitatea, conform legii si sa sustina si sa apere valorile nationale si traditiile,” se incheie articolul din Jerusalem Post. (Fragment preluat de la Aktual24.ro)

VEZI SI: EVREUL MILIARDAR George Soros: Va urma o nouă criză financiară devastatoare

Urmăriți acest site pe Telegram și pe Google News

Susține Nationalisti.ro printr-o donație

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *