Jegurile din Spitalul Judetean de Urgenta sunt cacate pe ele de frica!

Noi le platim salariile, ei isi bat joc de noi … si ne mai cer si bani! Corupti …si aia sunt multi dupa cum stiti pe pielea voastra! Cine oare nu a avut macar o cunostinta … daca nu macar o ruda care sa fi dat mita fortat unor anumiti medici si asistente atunci cand nu avea de ales intre viata si moarte?

Am scris destul zilele acestea despre neregulile grave din Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. Am dat si telefoane chiar la spital unde se recunoaste mita de catre un doctor (inregistrare mai jos). Am obtinut interviuri cu persoane puse in situatia in care trebuia data mita…ca altfel… ajungeau pe la Morga… Avem nume, avem tot. Acum e randul dvs. sa sesizati tot ce intalniti. Ganditi ca acest lucru nu trebuie dat uitarii, oricand voi sau rudele puteti ajunge prin spitale (daca nu deja). FILMATI/INREGISTRATI AUDIO CHIAR SI UN BRANCARDIER. Obtineti orice dovada pentru a opri coruptia si abuzurile si a ridica standardul in cazul urgentelor.

Citiți și:  Ioana Băsescu, cu un picior în pușcărie!

SUNTEM CU OCHII PE EI, LE MONITORIZAM ORICE MARSAVIE ORICAT DE MICA, GRATIE CELOR CE NE TRIMIT INFORMATII. AVEM TOTUL DOCUMENTAT. INCET, INCET VOR APAREA TOATE “PE POST”.

SA AMINTIM SI CAZUL ASISTENTEI SEFE CORINA DONESCU DE LA UPU CARE A FACUT CREDITE PE NUMELE PACIENTILOR BATRANI SI NEAJUTORATI?! DETALII AICI

VA VAITATI DOMNILOR DIN CONDUCERE? DEMISIA DACA NU SUNTETI CAPABILI DE NIMIC! Cititi aici…mai jos, unde e marcat cu rosu:

Lipsa de personal medical, un argument prin care se apara cei de la conducere, nu permite celorlalte cadre care sunt in timpul serviciului sa omita juramantul facut, sa ceara spaga sau sa “uite” de pacientii care asteapta la Unitatea Primiri Urgente. Scuze sunt multe si un singur adevar… un adevar care se simte…inclusiv de familii indoliate… mai mult decat se vede.

Puscaria este locul infractorilor care traiesc din asigurarile noastre medicale si isi bat joc de oameni amarati.

Citiți și:  BREAKING NEWS | Irina Tănase, chemata de procurorii DNA, la prima oră!

VEDETI SI: PAZINICI CARE SE LEAGA DE PACIENTI PE HOLURILE SPITALULUI. VEDETI DETALII AICI

Ca pacienti sau apartinatori aveti posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a cadrelor medicale suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.

Detalii:

• Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro
• telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.

VEZI SI: DEZVALUIRI SOCANTE ALE UNUI PARAMEDIC DE LA SMURD: La Spitalul Judetean de Urgenta Buzau VOR SA TE OMOARE. DACA SCAPI, PERSONALUL ITI CERE BANI!

VEZI SI: SPAGA LA SPITALUL BUZAU! INREGISTRARE AUDIO BOMBA CU UN MEDIC!

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *