Javrele de la Pussy Riot atacate in Rusia de un grup de tineri – VIDEO

„Plecati in America – Nu va dorim in Rusia!”

Curvele elibertate recent din inchisoare,Nadezhda Tolokonnikova și Maria Alyokhina de Pussy Riot au fost din nou atacate joi, de data aceasta în timp ce luau micul dejun la un McDonalds în orașul Nijni Novgorod, aproximativ 250 de km est de Moscova.

Sase tineri au venit la ele, au aruncat mancarea lor, le-au stropit cu vopsea și le-au spus că locul lor nu este in Rusia, acestea fiind indemnate sa plece in America unde societatea toleranta si denaturata le permite astfel de actiuni pe care curvele de la Pussy Riot le promoveaza.

Citiți și:  De ce Rusia este rea și de ce America e bună?

Rețineți că acesti tineri nu sunt „naționaliști”, în sensul de skinheads, cum ar fi Maxim Martsinkevich, ei sunt doar oameni normali ruși care nu doresc sa vada pe străzile din țara lor cum isi fac de cap depravatele de la Pussy Riot.

Pussy-Riot-Attacked-at-McDonalds

“Nacist” inseamna “Nazist.”  …desi ei nu arata ca niste nazisti.

Cu putin timp in urma cele de la Pussy Riot au fost biciuite (la propriu) de cazaci și apoi urmarite de bărbați în costume de blană de la Soci în timp ce încercau să filmeze un videoclip pentru o piesa de protest fata de țar.

Este chiar hilar pentru ca că aceste „femei” nu pot merge oriunde în Rusia, fără a se tipa la ele  sau a fi atacate pe stradă. Rusii sunt ca celulele albe din sânge, ataca infecția. Instinctiv, ei înțeleg că aceste femei reprezintă o amenințare pentru familiile lor, pentru viitorul copiilor lor nenăscuți și nepoți.

Citiți și:  Un general american cheamă S.U.A la luptă contra marxismului

Rusia știe ce este America și nu doreste sa fie ca ea.

psr

„Săracele victime…” de parca nu ele au inițiat un război împotriva societății. Ele sunt „nevinovate”, „încearcă doar să aducă libertatea”… :))

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile