“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
NATIONALSTIRI

JANDARMII INTERVIN – Ce urmeaza la mitingul DIASPOREI? Mesajul viral al unui tânăr înainte de mitingul diasporei: ”Dacă cumva jandarmii îl iau pe unii, sărim toţi şi nu lăsăm să fie luat”

mitingul diasporei a inceput 299846

Românii din afara ţării au început să ajungă în Bucureşti pentru a participa la marele miting al diasporei ce va avea loc vineri seară în Piaţa Victoriei. Printre aceştia se numără şi Lucian Luca, un tânăr foarte urmărit în mediul online pentru mesajele sala împotriva puterii.

Acesta a lansat un mesaj şi acum, cu câteva înainte de ajungerea în ţară, în care îndeamnă protestatarii să fie uniţi şi să intervină de fiecare dată când jandarmii vor să ridice vreo persoană.

“Vă spun clar, mă duc, sar primul, nu e problemă, dar să fie valabil pentru oricare o să fiţi la protest, dacă cumva jandarmii îl iau pe unii, sărim toţi şi nu lăsăm să fie luat”, a afirmat Lucian Luca.

De asemenea, acesta a subliniat că protestul trebuie să fie unul paşnic.

“L-a luat pe unul, aţi sărit fără frică, nu trebuie să mergeţi cu frică. Noi nu mergem să facem scandal, să dăm în cap, dar nici să ne lăsăm călcaţi”, a continuat tânărul.

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.