Jandarmi din Slobozia atacati cu topoare de tigani

Infracţionalitatea ţigănească a depăşit în multe localităţi din ţară limite greu de imaginat. Acum victime nu mai sunt doar românii de rând ci şi jandarmii sau poliţiştii. Un caz de acest fel a avut loc în Slobozia, judeţul Ialomiţa, când mai mulţi ţigani surprinşi la furat i-au atacat cu pietre, topoare şi bâte pe jandarmii care au încercat să îi oprească.

În urma bătăii din cartierul Bora, un jandarm a ajuns la spital tăiat pe faţă cu toporul. Acesta făcea parte din echipajul care a răspuns apelului paznicului care păzea abatorul din localitate.

„Jandarmii i-au somat să se oprească, aceștia nu au oprit la somația jandarmilor și au continuat deplasarea. Ajunși la o intersecție, doi dintre ei au sărit și au fugit în direcții diferite, iar al treilea a intrat cu căruța în curte. Imediat, s-au întors cu alte persoane și cu un topor. Au încercat să agreseze unul din militarii jandarmi. În momentul acesta un coleg de al jandarmului a făcut uz de armă în plan vertical, iar agresorii au părăsit locul”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, Alexandru Constantinescu.

Ttrei persoane au fost duse la audieri. Procurorii au întocmit un dosar penal și continuă cercetarile pentru a afla cu exactitate cauzele care au dus la izbucnirea scandalului. Sursa: FrontPress.ro

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://barikada.ro/