JANDARM BATUT si LASAT FARA PISTOL de doi culturisti beti la Festivalul UNTOLD. Poltistii care i-au sarit in ajutor au fost si ei agresati

jandarm-batut

Un jandarm şi mai mulţi poliţişti din Cluj au fost agresaţi de doi bărbaţi în stare de ebrietate. Totul a pornit de la faptul că agresorii au vrut iniţial să-i fure pistolul şi bastonul jandarmului, iar poliţiştii au sărit în ajutorul acestuia. Incidentul a avut loc la festivalul Untold.

În timpul festivalului Untold, un jandarm, care este şi militar cu experienţă având patru misiuni în Afganistan la activ, a fost atacat de doi fraţi, ambii culturişti. Din cauza faptului că nu avea asupra lui stație de emisie recepție, în prima fază jandarmul a fost nevoit să se lupte de unul singur cu cei doi. La scurt timp, a sosit și un polițist de la circulație, alertat de cei care priveau terifiați întreaga scenă. După acest moment, cei doi frați au vrut să fugă, dar au fost împiedicați de agentul de la Poliția Rutieră.

Citiți și:  Prevenție! Poliția le va face șoferilor agresivi o labă dimineața

În scurt timp, la faţa locului au ajuns o polițistă cu alți doi colegi. Polițista a vrut să îl încătușeze pe unul dintre ei, dar nu a putut deoarece fratele acestuia a sărit peste grupul de polițiști și a început să îi lovească cu pumnii și picioarele. După ceva timp, a ajuns la locul incidentului şi un alt poliţist cu mai multă experienţă, care, cu ajutorul a doi bărbaţi ce priveau cu stupoare incidentul, a reuşit să-i pună cătuşele unuia dintre agresori.

Procurorii clujeni susțin că cei doi frați au vrut să reintre în zona unde avea loc Festivalului Untold, iar de aici a pornit întreg scandalul:

„Având în vedere că atitudinea inculpatului Pașca Ioan Vasile era progresivă, jandarmul a scos bastonul de cauciuc pentru reprimarea unui atac fizic care ar fi putut fi declanșat în orice moment de către inculpat. Pașca Irimie Domin a prins cu mâna bastonul jandarmului, probabil în încercarea de a evita un atac împotriva fratelui său, și a încercat să-l tragă, dar jandarmul a opus rezistență”, susțin procurorii.

Citiți și:  Educație la MAI: Șefii te vor milițian, nu polițist!

Un martor ocular care a povestit incidentul secundă a declarat că la fața locului au apărut mai mulți șefi din Jandarmeria Cluj care l-au sfatuit pe jandarmul agresat să nu facă scandal și să nu umble cu dosare penale.

Parchetul Cluj Napoca i-a lăsat pe cei doi bărbați să plece acasă, dispunând ca bărbații să fie cercetați în stare de control judiciar, conform Romania TV.

VEZI SI: Un galatean a INJUNGHIAT de 17 ori un TIGAN

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!

Un cometariu

  1. Asa e la jandarmi, mereu se fac presiuni asupra celor care au asemenea probleme.
    Presiunile sunt materializate sub forma sfaturilor de la ofiteri superiori, carora daca nu le asculti sfaturile n-o sa-ti fie foarte bine iar daca jandarmul facea ceva grav, aceeas binevoitori il sfatuiau sa-si dea demisia incercand sa-l convinga ca va beneficia de o judecata mai blanda nemaiavand statut militar( procurorii militari fiind un fel de sperietori).
    Securitatea de-altadata doar cu alt nume…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *