Jale mare printre protestatarii PSD de la Cotroceni. Floricica Dansatoarea a schimbat tabara

Floarea Dragomir, devenita celebra cu numele de Floricica Dansatoarea in urma manifestatiilor din fata Palatului Cotroceni, s-a dat cu intelectualii. Se pare chiar ca ea a trecut in tabara adversarilor PSD. Ea a distribuit pe pagina sa de Facebook un interviu cu Andrei Plesu in care scriitorul critica taios PSD.

Floricica Dansatoarea a distribuit interviul cu Plesu fara a face vreun comentariu negativ. De altfel se pare ca ea nu a mai participat de vreo o saptamana la manifestatiile din fata Palatului Cotroceni. Ultimul video in care s-a filmat strigand lozinci impotriva lui Iohannis dateaza din 12 februarie.

Scriitorul Andrei Plesu afirma, in interviul pentru Digi24, ca Liviu Dragnea este mult mai periculos decat Victor Ponta. Potrivit scriitorului, liderul PSD este angajat intr-o lupta „strict privata” si ar fi foarte interesant de aflat de unde a avut bani pentru vila lui somptuoasa din Alexandria.

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

Plesu a mai spus ca Liviu Dragnea este „slujitorul” lui… Liviu Dragnea. „Am simtit de la inceput ca e mult mai periculos decat Ponta, pentru ca Ponta avea un fel de spontaneitate vesela si previzibila”, a declarat Andrei Plesu. In opinia sa, liderul PSD este angajat intr-o lupta „strict privata”, iar pentru el conducerea tarii e, de asemeni, o afacere privata.

Daca ar fi sa-i puna o intrebare lui Dragnea, Plesu spune ca l-ar intreba un singur lucru: „Cum ati facut bani pentru vila aceea formidabila?”.

In legatura cu protestele care au loc in paralel in Piata Victoriei si Cotroceni, Andrei Plesu, spune ca le deosebeste ceva fundamental: „Cei de la Cotroceni sunt telespectatori, in sensul ca reproduc mesaje pe care le-au auzit cu o zi, seara, saptamana inainte la TV. Ceilalti (cei din Piata Victoriei – n. red.) nu sunt telespectatori, sunt oameni cu meserii limpezi si care inteleg sa-si protejeze statutul”. Sursa: Aktual24.ro

Citiți și:  PSD sta pe un butoi de pulbere. Tensiunea sta sa dea in clocot. MIZA este uriasa

VEZI SI: Apelul unui deputat PSD, CONDAMNAT PENAL: „Vrem sa fim lasati sa muncim, nu sa fim arestati”

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.