Jaf ISTORIC cu diamante. A fost golit un seif de 118 milioane de dolari

Dacă unele persoane au avut fantezii despre cum ar fi să se îmbogățească peste noapte, alții și-au încercat norocul. Cel mai mare jaf cu diamante din istorie. A fost golit un seif de 118 milioane de dolari

Dând dovadă de un curaj nebun și de o ingeniozitate ieșită din comun, au existat oameni care au încercat să devină peste noapte bogați. Cel mai mare jaf cu diamante din istorie. A fost golit un seif de 118 milioane de dolari

Nu se știe dacă adevărații hoți au fost prinși
Criminaliștii susțin că în anul 1990 escrocii au avut cel mai mult noroc. Printre tunurile date atunci a fost și cel de la Muzeul Gartner din Boston. Sub pretextul că sunt polițiști, câteva persoane au sunat la ușa muzeului și au intrat fără ca ofițerul de securitate să-și pună vreun semn de întrebare. Mai mult, aceștia au susținut că au un mandat de arestare și au încătușat doi paznici. În final, au plecat cu 13 picturi célèbre, capodopere ale lui Rembrandt, Vermeer și Degas. Paguba se spune că s-a ridicat la valoarea de 300 milioane de dolari. Operele nu au mai fost vreodată recuperate și nici nu se știe dacă hoții au fost vreodată prinși.

Cel mai mare jaf cu diamante din istorie. A fost golit un seif de 118 milioane de dolari
Cel mai mare jaf cu diamante din istorie se crede că a fost la Schiphol, iar hoții au folosit cea mai simplă metodă. Pentru început, a fost furat un camion de marfă de la compania aeriană olandeză KLM, plus uniforme de la aceeași instituție. Astfel, nimeni nu a bănuit nimic. Ulterior, aceștia s-au deghizat și au așteaptat un seif cu diamante netăiate, în valoare de 118 milioane de dolari, care era transportat tot de un camion al KLM. Când mașina a apărut, hoții i-au amenințat pe șoferi și au fugit cu camionul. Poliția a arestat atunci multe persoane, dar nici până în ziua de azi nu se știe dacă adevărații făptași au fost prinși.

Hoțul a ieșit pe ușa hotelului cu bijuterii în valoare de 136 milioane de dolari
Lovită grav a fost și prestigioasa casă de bijuterii Leviev Diamonds din Dubai. Un hoț a cărei identitate nu s-a aflat niciodată i-a pus pe toți pe jar.

Amsterdam Netherlands,October 12th 2010.The main entrance to Schiphol airport in Amsterdam Netherlands.People waiting outside Amsterdam International airport entrance.
Jaful s-a petrecut în plină zi, când hotelul Carlton Cannes găzduia o inedită expoziție a celor mai mai fabricanți de bijuterii. Nimeni nu a putut să descopere cum a procedat excrocul, dar un lucru e cert. A ieșit pe ușa hotelului, fără nici un fel de stres, cu ceasuri încrustate cu diamante şi alte bijuterii în valoare de 136 milioane de dolari.

Sursa: evz.ro

Urmărește ultimele știri pe Google News

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram!