Jaf de milioane la Torino. „Creierul” operatiunii a fost o româncă

Italianul a fost jefuit de trei bărbați care au plecat cu o pradă impresionantă. Atacatorii ar fi fost însă angajați de o femeie de origine română, care este fosta iubită a victimei și care avea detalii despre averea acestuia.

Atacul a avut loc în weekend, iar potrivit unor surse din anchetă, totul ar fi fost pus la cale de o româncă. Aceasta ar fi fost în trecut iubita bărbatului și știa că acesta a câștigat 5 milioane de euro.

Bărbatul a dat lovitura vieții anul trecut, când a câștigat premiul cel mare la loteria Scratch & Win. Italianul și-a investit mare parte din bani în lingouri de aur, bijuterii și ceasuri scumpe.

Jaf ca în filme
În noaptea de 28 spre 29 iunie 2022, a fost atacat în propria casă, amenințat cu arma și lăsat fără aproape toată averea. Jaful a fost unul copiat parcă din filmele de acțiune.

Trei bărbați cu cagule pe față și cu mănuși pe mâini au intrat în vila italanului după miezul nopții. Bărbatul și actuala sa iubită se relaxau pe terasa din grădină. Tâlharii au imobilizat victimele, le-au amenințat cu arma și l-au obligat pe italian să spună unde ține aurul și bijuteriile. După ce au obținut prada, tâlharii au luat și o sticlă de șampanie scumpă ca să sărbătorească victoria și s-au făcut nevăzuți.

Greșeală fatală
Potrivit ultimelor informații, atacatorii au plecat cu 8 kilograme de aur, bijuterii și ceasuri scumpe, dar și 20.000 de euro cash. Lovitura a părut a fi una ca la carte, iar tâlharii au crezut că nu vor fi prinși. Unul dintre ei, un bărbat de 48 de ani din Republica Moldova a făcut însă o greșeală fatală. S-a lăudat cu jaful, iar în scurt timp a fost reținut de carabinieri. Aceștia au găsit asupra sa și o parte bunurile furate, potrivit stiridiaspora.ro.

Sursa: evz.ro

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.