Jaf cu cuţitul la gât ~INTRE COCALARI~ într-o sală de jocuri din Galaţi

Un tigan de 35 de ani, din Galaţi, înarmat cu un cuţit, a jefuit o sală de jocuri din oraş şi a reuşit să fugă cu peste 6.000 de lei.

Totul s-a întâmplat duminică, 17 noiembrie 2019, la o sală de jocuri din Galaţi.

În jurul orei 150.00, un angajat al sălii a fost ameninţat cu cuţitul la gât de un tânăr care a intrat în sală şi i-a cerut toţi banii.

Momentele atacului au fost surprinse de o cameră de supraveghere, iar pe imagini se poate observa cum tâlharul ţine un cuţit la gâtul angajatului, în timp ce acesta scoate banii din încasări.

În total, tâlharul a fugit cu 6.140 de lei.

Angajatul a sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar poliţiştii au demarat o anchetă.

„În cauză s-a constituit o echipă de cercetare sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați care, în urma unui complex de măsuri informativ-operative, în mai puțin de 48 de ore de la comiterea faptei, a identificat persoana suspectă de comiterea acesteia ca fiind un bărbat de 35 ani, din Galați.

Pe numele acestuia s-a emis un mandat de aducere, bărbatul fiind dat și în consemn la frontiera de stat.

Ieri, 19 noiembrie 2019, în jurul orei 10.00, persoana bănuită de comiterea faptei a fost depistată în timp ce încerca să părăsească țara la punctul de trecere a frontierei Petea, jud. Satu Mare. Bărbatul a fost escortat la Inspectoratul de Poliție Județean Galați și, în urma audierilor, a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Galaţi.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

loading...

Lasa un comentariu