“Jurnalism înseamnă să publici ceea ce cineva nu vrea să fie publicat. Orice altceva e publicitate.” - George Orwell

DETALII AICI.
POLITICA

Iubitul Elenei Udrea a postat o poză cu ea GRAVIDA din Costa Rica. Prima imagine dupa condamnare

elena udrea se pregateste de nunta cum a fost surprins iubitul sau foto 240686

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat luni, pe Instagram, o fotografie în care apare alături de fostul ministru al Turismului. Fotografia se presupune că este făcută în Costa Rica, zilele acestea.

Poza îi arată pe Elena Udrea și Adrian Alexandrov ținându-se de mână pe o plajă și este însoțită de mesajul “the3ofus” (noi trei), făcând referire la copilul pe care urmează să îl nască Elena Udrea.

Fotografia se presupune că este făcută recent, în condițiile în care pe pagina de Facebook a lui Adrian Alexandrov apare că se întoarce de la Aeroportul San Jose din Costa Rica spre București.

Udrea ar urma să nască la începutul toamnei, după ce a anunțat că este însărcinată cu gemeni, dar apoi a pierdut unul dintre feți.

Elena Udrea a plecat, la începutul anului în Costa Rica, iar apărătorii săi susțin că a cerut azil politic. Aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

eu1

SUSȚINEȚI NATIONALISTI.RO:

ANUNȚ: Nationalisti.ro se confruntă cu CENZURA pe rețele sociale. Intrați direct pe site pentru a ne citi sau abonați-vă la canalul nostru de Telegram. Dacă doriți să ne sprijiniți prin PayPal, orice DONAȚIE este binevenită. Vă mulțumim!

Mai multe DETALII găsiți aici: SUSȚINEȚI PROIECTUL "NATIONALISTI.RO".

DONEAZĂ MAI JOS:

Lasă un răspuns

Back to top button

Distribuie acest articol. Mulțumim!

Acestă informație pote fi utilă și altor persoane.