Iubitul Elenei Udrea a postat o poză cu ea GRAVIDA din Costa Rica. Prima imagine dupa condamnare

Adrian Alexandrov, iubitul Elenei Udrea, a postat luni, pe Instagram, o fotografie în care apare alături de fostul ministru al Turismului. Fotografia se presupune că este făcută în Costa Rica, zilele acestea.

Poza îi arată pe Elena Udrea și Adrian Alexandrov ținându-se de mână pe o plajă și este însoțită de mesajul „the3ofus” (noi trei), făcând referire la copilul pe care urmează să îl nască Elena Udrea.

Fotografia se presupune că este făcută recent, în condițiile în care pe pagina de Facebook a lui Adrian Alexandrov apare că se întoarce de la Aeroportul San Jose din Costa Rica spre București.

Udrea ar urma să nască la începutul toamnei, după ce a anunțat că este însărcinată cu gemeni, dar apoi a pierdut unul dintre feți.

Citiți și:  Udrea A RABUFNIT: 'Mă conving că mulţi dintre vaccinaţi sunt spălaţi pe creier!'

Elena Udrea a plecat, la începutul anului în Costa Rica, iar apărătorii săi susțin că a cerut azil politic. Aceasta a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.