Iubita lui Liviu Dragnea a fost surprinsa in compania altui barbat. Nimeni NU se astepta sa fie vorba de EL!

Chiar dacă Liviu Dragnea este încarcerat, Irina Tănase, iubita fostului politician, nu are de gând să-l părăsească pe iubitul său.

Ori de cate ori are ocazia, Irina Tanase il viziteaza pe iubitul sau incarcerat la Penitenciarul Rahova, unde este insotita de fiecare data de soferul lui Liviu Dragnea, in ciuda faptului ca are permis de conducere si un BMW X5 primit cadou de la politician.

Irina Tanase ii duce iubitului sau sacose pline cu mancare si pleaca cu valize care contin hainele murdare ale fostului lider PSD, informeaza Stirescu.

Potrivit sursei mai sus mentionata, recent, iubita tinerica a lui Liviu Dragnea a fost surprinsa in fata blocului in care locuieste, in compania uneia dintre persoanele de incredere ale fostului lider PSD… soferul sau.

Citiți și:  Ce face Irina Tănase după despărțirea de Dragnea, înainte de Crăciun?

Reamintim că fostul lider PSD a fost condamnat la închisoare de 3 ani și 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcția de Protecție a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curți de Casație si Justiție este definitiva.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real, daţi subscribe canalului noastru de Telegram (click aici)!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.