Iubita criminalului de la Tomşani a ţinut lanterna telefonului pentru ca ucigaşul să vadă unde loveşte

Detalii cutremurătoare ies la iveală despre crima de la Tomşani, Vâlcea, acolo unde un bătrân a fost ucis de un nepot şi iubita acestuia pentru banii de medicamente.

Crima de la Tomşani s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, atunci când cei doi iubiţi, un băiat de 18 ani şi o fată de 19 ani, au intrat în casa unui bătrân şi l-au ucis cu sânge rece pentru a-i fura banii.

Tânărul de 18 ani este un nepot vitreg al bătrânului şi a aflat de curând că acesta a scos bani din bancă pentru a-şi face analize medicale şi pentru a-şi cumpăra medicamente.

Citiți și:  [ PERFORMANȚĂ! AUR convinge țiganii să se deporteze singuri. Țiganul transexual Lerca anunță că pleacă din țară ]

Împreună cu iubita lui, tânărul a intrat în casă şi l-a ucis pe bătrân în somn.

Cel care l-a lovit pe bătrân în cap a fost chiar nepotul său vitreg, în timp ce iubita acestuia ţinea lanterna telefonului pentru ca ucigaşul să vadă unde loveşte.

Ucigaşul a cheltuit banii la păcănele, iubita lui pe haine

După ce s-au asigurat că bătrânul nu mai respiră, cei doi criminali au avut timp suficient pentru a căuta în toată casa banii pe care victima îi avea pregătiţi pentru analize şi medicamente.

În faţa anchetatorilor, cei doi iubiţi au povestit că au furat doar 1.000 de lei, bani pe care i-au împărţit.

Citiți și:  VIDEO HALUCINANT! S-A INTERVENIT CU MASCATII DUPA CE UN GRUP DE ETNICI "NEPRECIZATI" AU DAT FOC UNUI CATELUS SI AU AMEINTAT PROTECTIA ANIMALELOR CU SABIILE

Tânărul a explicat că partea sa de bani a cheltuit-o la păcănele, în timp ce iubita lui a mers la Horezu, acolo unde şi-a cumpărat haine, o boxă portabilă şi căşti pentru telefon, notează gazetavalceana.ro.

Cei doi criminali au fost prinşi şi şi-au recunoscut fapta. Astăzi, ei vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare, ambii fiind acuzaţi de omor.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile