Iubire necondiţionată și dincolo de moarte. Câine surprins pe mormântul stăpânului, în cimitirul din Suceava

Un câine a fost surprins, în urmă cu câteva zile, pe mormântul stăpânului său, în cimitirul din Suceava.

O femeie care trecea pe o alee din cimitirul din Suceava a fotografiat câinele care ‘parcă aștepta pe cineva’, pe mormântului stăpânului său, printre coroane.

‘Iubire necondiționată și dincolo de moarte. Azi în cimitir. M-a impresionat acest suflețel necuvântător care mi-a atras atenția. Era pe mormântul stăpânului, trist și neajutorat.

M-am apropiat încet, nu-i știam reacția, dar nu-l interesa nici cine trece, nici dacă se apropie cineva de el. Privea în gol, parcă aștepta pe cineva. Apoi a adormit. Cine știe câtă durere era în inimioara lui’, a scris Maria Murgoci pe Facebook.

Citiți și:  VIDEO: o căţeluşă şi-a aşteptat proprietarul o săptămână în faţa spitalului, după ce a alergat după ambulanţă

Fotografiile cu câinele care și-a urmat stăpânul în cimitir au fost apreciate de mii de oameni impresionați de povestea câinelui.

Nu este pentru prima dată când un câine dă dovadă de iubire și credință necondiționată. În urmă cu două luni, un câine a stat mai multe săptămâni lângă crucea stăpânului său, mort într-un accident rutier, pe marginea unui drum din Iași.

Distribuie acest articol! Îți mulțumim!

LASA UN COMENTARIU